ροή ειδήσεων

15 μαχαιριές στο σώμα της άτυχης παιδοψυχιάτρου - Πάλεψε για τη ζωή της


Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι και πλήθος κόσμου έλεγαν το τελευταίο αντίο στη Θώμη Κουμπούρα, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ανέβαινε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία και αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Πάλεψε με τον δολοφόνο

Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με το lamiareport.gr, έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Είπε επίσης ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.

Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας. άσχετα με το αν θα υπάρξει ομολογία ή όχι, θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *