ροή ειδήσεων

435 εποχικοί σε ΕΛΤΑ, ΥΠΠΟ και Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Σε 435 ανέρχονται οι ευκαιρίες εργασίας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, στα ΕΛΤΑ, στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Για την κάλυψη των αναγκών του, το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα προσλάβει 113 συμβασιούχους πολλών ειδικοτήτων


Οι θέσεις που αντιστοιχούν σε δήμους της χώρας φτάνουν τις 299, με τη... «μερίδα του λέοντος» -107 θέσεις συνολικά- να κατανέμονται στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 62 Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, 30 Βοηθοί Βρεφοκόμοι Παιδοκόμοι ΔΕ, 14 Εργάτες Γενικών Καθηκόντων ΥΕ και ένας Επόπτης Δημόσιας Υγείας ΤΕ. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 23 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για 19 προσλήψεις στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών Ρόδου, ενώ αύριο το μεσημέρι πέφτει η αυλαία για έντεκα άτομα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Στις 22 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για 15 άτομα στον Δήμο Αλίμου και 29 στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων. Τέλος χρόνου στις 27 Δεκεμβρίου για 24 προσλήψεις στον Δήμο Μαραθώνος.

Στο μεταξύ, αιτήσεις υποβάλλονται και στους δήμους Χαϊδαρίου, Χαλκηδόνος, Αλεξάνδρειας, Τεμπών, Θήρας, Ιωαννίνων, Βιάννου, Ζίτσας. Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ηρακλείου, Κρωπίας, Μοσχάτου-Ταύρου, Παξών, Πατρέων, Ρεθύμνου, Λαρισαίων, Γρεβενών και Μυκόνου, αλλά και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης και το Σπήλαιο Ιωαννίνων.

Εκατόν δεκατρείς θέσεις προκήρυξε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης σε ειδικότητες όπως Βοηθοί Φιλοξενίας, Προγράμματος, Εκδηλώσεων και Παρουσιάσεων, Βοηθοί Πωλητηρίων και Γραφείου Τύπου, Μεταφορείς, Ηλεκτρολόγοι, Συντονιστές, Μεταφραστές και Διανομείς. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 27 Δεκεμβρίου.

Σε 18 ανέρχονται οι θέσεις σε έξι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, από τις οποίες οι περισσότερες -δέκα στο σύνολό τους- στη Θεσσαλονίκη με προθεσμία έως 22 Δεκεμβρίου. Εξι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στα ΕΛΤΑ Εβρου, Ξάνθης και Καβάλας, τρεις στα ΕΛΤΑ Πέλλας, Κοζάνης και Γρεβενών, από δύο σε Φθιώτιδα και Λάρισα και μία στην Ευρυτανία. Εξάλλου, πέντε προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στις ΕΦΑ Ζακύνθου, Αθηνών και Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *