επικαιρότητα

Διακομματικό "όχι" σε σόου Καμμένου στο Καστελόριζο


Σε …προαιρετική επίσκεψη για ενημέρωση επί των εθνικών θεμάτων στο Καστελόριζο, όποιων μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας το επιθυμούν μετατρέπεται η ιδέα του Πάνου Καμμένου να συνεδριάσει εκεί η Επιτροπή.

Η εν λόγω ιδέα η οποία αποσκοπούσε, όπως έγραψε το Capital.gr την περασμένη Παρασκευή, σε σόου Καμμένου, στην πορεία μετατράπηκε σε ..απλή επίσκεψη όσων το επιθυμούν. Ο λόγος της αλλαγής ήταν ο σκεπτικισμός πολλών μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας μεταξύ των οποίων και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εκτιμούσαν ότι η μεταφορά της συνεδρίασης στο ακριτικό Καστελόριζο εξυπηρετούσε επικοινωνιακούς και μόνο λόγους. Κι ακόμα δεν έλειπαν οι ανησυχίες βουλευτών για την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας σε μια εποχή που ο Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις και εμφανίζεται ως αναθεωρητικός ακόμα και της Συνθήκης της Λωζάννης.

Η παρασκηνιακή μουρμούρα και παρότι τα μέλη της Επιτροπής είχαν ήδη ειδοποιηθεί από την περασμένη βδομάδα ότι η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας θα συνεδρίαζε συμβολικά στο Καστελόριζο, "έκοψε" τελικά την έμπνευση Καμμένου. Μάλιστα οι βουλευτές είχαν ενημερωθεί ότι θα μετέβαιναν με στρατιωτικά εναέρια μέσα στο Καστελόριζο και ήδη –ορισμένοι- πάθαιναν ναυτία με την ιδέα.

Εκτός από βουλευτές της ΝΔ, του Ποταμιού, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ορισμένους του ΣΥΡΙΖΑ, την ιδέα φαίνεται πως δεν είδε με καλό μάτι, ούτε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης