ροή ειδήσεων

Αλήθεια, γιατί θα πρέπει να δυσκολεύουμε τη ζωή των συμπολιτών μας, αφού με λίγη καλή διάθεση όλα μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα;

Η αλήθεια είναι ότι, «ώρες – ώρες» το παρακάνουμε! Κι έχουν απόλυτο δίκιο να παραπονούνται πολλοί συντοπίτες μας για την κατάσταση που παρατηρείται στους δρόμους του νησιού μας, (ιδιαίτερα στην πόλη της Ρόδου), με την αδιαφορία των οδηγών και την στάθμευση των οχημάτων τους όπου βρουν και όπως τους βολεύει!


Από κει και πέρα, δεν πάνε να ταλαιπωρούνται οι... «συνάδελφοί» τους! Δεν πάνε ν΄ αλλάζουν ακόμη και δρόμους προκειμένου να μην εμπλακούν σε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Δεν πάει να κινδυνεύουν να μην υποστούν ή και να προκαλέσουν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα; Έννοια που τους έφαγε! Το όχημά τους αυτοί να έχουν δίπλα τους, να το βλέπουν πίνοντας τον καφέ τους, κι από κει πάνε και οι άλλοι!






Σήμερα, λοιπόν, ήταν εντονότατα τα παράπονα που διατύπωσαν συντοπίτες μας οδηγοί οι οποίοι έβλεπαν κάποιους να σταθμεύουν κι από τις δύο πλευρές του δρόμου από την Ψαροπούλα προς το Ενυδρείο, μ΄ αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να περάσουν (αν είναι δυνατόν!) σε περίπτωση που από την άλλη πλευρά ερχόταν κάποιο άλλο όχημα! Πιο απλά, τέσσερα οχήματα στον ίδιο δρόμο, δεν ήταν δυνατόν να γίνει σωστή κυκλοφορία. Κάποιος έπρεπε να κάνει όπισθεν! Ή να πιάσει όσο το δυνατόν πιο άκρη για να μπορέσει να περάσει το άλλο όχημα!
Και να ήταν μόνο αυτό; Αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, σε στροφές δρόμων, και κάτω από φανάρια. Κάποια άλλα να έχουν πετάξει τον... «κ..ο» του αυτοκινήτου στο δρόμο, και γενικά μια κατάσταση που σίγουρα δείχνει κυκλοφοριακή «αναρχία»!
Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να βγουν στους δρόμους κάποιοι τροχονόμοι, έστω και για «τον φόβο των Ιουδαίων», μήπως και φτιαχτεί λίγο η κατάσταση;», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι καταγγέλλοντες!
Εμείς, πάντως, πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται ούτε... βούρδουλας, αλλά ούτε και να καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα τέτοιες δύσκολες μέρες που διανύουμε! Απλά, λίγο περπάτημα χρειάζεται και λίγη κατανόηση. Και είναι σίγουρο πως η κατάσταση θα φτιάξει στο μέτρο του δυνατού!..

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/16 13:31

    Σωστός,αν δεν υπαρχει παιδεία στο σπίτι του καθενός η στον εαυτό μας , το μονο που νοιάζει τον καθένα εινα να παρκάρει το αμαξι του οπου να ειναι και δεν μας νοιάζει αν μπορεί να πέρασει ο άλλος η οχι . Μάλλον αυτοί που τα αράζουν έξω απο το καφε δεν θέλουν να το χάσουν απο τα ματια τους λες και ειναι η κοπελα τους , αν υπήρχε δυνατότητα να είχαν βγάλει αυτοκίνητα τσέπης θα το είχαν κανει πολυ να το βίαζαν στην τσέπη τους μην το χάσουν . Ευτυχώς που δεν τα αράζουν μεσα στο μαγαζί που πανε η ακομα και στο ιδιο το σπίτι τι τους .
    Κλεινω λέγοντας οτι σε αυτο τον τόπο η σε αυτή την χώρα καλυτερα ο καθένας κανει οτι θελει η οτι γουστάρει , ξεκινώντας απο τα μεγάλα κεφάλια και φτάνοντας σε εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/16 15:48

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ;;;; ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ;;ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/17 11:34

    Δυο γερανούς του δήμου να κόβουν βόλτα μέρα νύχτα να μαζεύουν τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, να τα οδηγούν σε μάντρα και μετά οι ιδιοκτήτες να πρέπει να πληρώσουν επιτόπου αρκετά χρήματα για να τα πάρουν πίσω. ΜΕ την προϋπόθεση πως ο δήμος θα παραχωρήσει χώρους για πάρκινγκ σε 1-2 μήνες το πρόβλημα θεωρείται λήξαν με τάξη και λεφτά στα ταμεία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *