ροή ειδήσεων

Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή σε κύκλωμα εκβιαστών! "Θα σας κάψουμε τα σπίτια!"


- Πρόκειται για ιδιοκτήτη γυμναστηρίου και σχολής Τάε Κβον Ντο
- Το κύκλωμα εκβίαζε μεσίτες, εργολάβους και αγοραστές
- Είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων
- Την Τρίτη θα βρεθούν οι συλληφθέντες ενώπιον του ανακριτή


Εμπλεκόμενος σε εγκληματική συμμορία εκβιαστών φέρεται να είναι ο γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου, αλλά και μιας σχολής Τάε Κβον Ντο. Ο ίδιος μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Ο πεθερός του είναι μεσίτης και συνεργαζόταν με δύο εργολάβους. Κάποια στιγμή, οι εργολάβοι έδωσαν τη μεσιτία για δύο ακίνητα σε άλλους μεσίτες, οι οποίοι τα πούλησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εκεί και έπειτα φέρεται να άρχισε η εκβίασή τους, διότι μεσίτες, κατασκευαστές και αγοραστές, δέχονταν τηλεφωνήματα με απειλές προς τους ίδιους και τα παιδιά τους, αλλά και πως θα τους “έκαιγαν τα σπίτια”.

Κάποιες από τις απειλές φαίνεται πως έγιναν και πράξη, καθώς ένας από τα φερόμενα ως θύματα, είχε δει το αυτοκίνητό του να καταστρέφεται έπειτα από τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού. Ακόμα η συμμορία είχε καταφέρει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο 49χρονος που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα φέρεται να ενημέρωνε τηλεφωνικά και του γιου του γνωστού τραγουδιστή, χωρίς να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν.

Οι τρεις συνελήφθησαν, πέρασαν από εισαγγελέα την Παρασκευή και περνάνε την Τρίτη από ανακριτή. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από την ασφάλεια αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *