ροή ειδήσεων

“Βόμβα” Παρασκευόπουλου: Σύγκλιση και όχι ρήξη με τη Χρυσή Αυγή!


Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, κάνει μια δήλωση που θα συζητηθεί σχετικά
με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, από τα υπόλοιπα κόμματα, με αφορμή τη συμμετοχή βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην επίσκεψη σε Καστελόριζο και Ρω.


«Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης» τονίζει στην "Βραδυνή της Κυριακής" ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος όμως δεν μοιάζει να είναι στην ίδια γραμμή με τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε μόλις το Σάββατο, τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αλλά και ο υπουργός Οικονομικών δεν άφησαν να “πέσουν κάτω” τα όσα είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος περί στρατιωτικής θητείας κυβερνητικών στελεχών αλλά και την προσπάθειά του να εμφανίσει ως πατριώτες τον ίδιο και τους υποστηρικτές του.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, συνεχίζει στη δήλωσή του «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τάσσεται ακόμα υπέρ ενός διαλόγου στην κατεύθυνση της αποποινικοποίησης του καψίματος της σημαίας και τονίζει χαρακτηριστικά “Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική”.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *