επικαιρότητα

Στη φυλακή πατέρας που ασελγούσε στον ανήλικο γιο του


Οι γονείς του παιδιού είχαν χωρίσει, αλλά το αγόρι αποκάλυψε στη μητέρα του όσα του έκανε ο πατέρας του δύο ολόκληρα χρόνια μετά

Δυο χρόνια μετά την καταγγελία μιας μητέρας κατά του πρώην συζύγου της ότι το 2012 ασελγούσε σε βάρος του γιου τους, που τότε ήταν μόλις 6 χρόνων, ο 41χρονος πατέρας προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Οι γονείς του παιδιού είχαν χωρίσει, αλλά το αγόρι αποκάλυψε στη μητέρα του όσα του έκανε ο πατέρας του δύο ολόκληρα χρόνια μετά. Εκείνη τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας κατέθεσε και το παιδί στον ανακριτή αφού πρώτα εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο που βεβαίωσε ότι είναι ικανό να περιγράψει τι υπέστη.

Στον 41χρονο ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, ισχυρίστηκε ότι τον παγίδευσε η πρώην σύζυγός του επειδή χώρισαν μετά από σφοδρές αντιδικίες και ο συνήγορός του κατέθεσε προσφυγή κατά της προφυλάκισής του ζητώντας να επανεξεταστεί.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης