ροή ειδήσεων

Φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος των εκβιαστών

Πολιτικός -αν όχι και πραγματικός- φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πατέρα του Κωνσταντίνου υπήρξε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας των εκβιαστών που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Αστυνομία και στην οποία ενεπλάκη και το όνομα του γιού του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

Όπως αναφέρει το koutipandoras.gr, πρόκειται για τον μεσίτη Αχιλλέα Πετρά ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν στέλεχος της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου σε δημοτικές εκλογές της δεκαετία του ’90. Όπως φαίνεται μάλιστα από φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook υπήρξε και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και ταυτόχρονα πολιτικός εχθρός του Αντώνη Σαμαρά, σε βάρος του οποίου εξαπέλυε σε κάθε ευκαιρία μύδρους καθότι προφανώς είναι από εκείνους που δεν ξέχασαν την «αποστασία» του 1993.

Έχει μάλιστα ενδιαφέρον ότι ο εν λόγω κύριος ασκεί συχνά σκληρή κριτική στο «σινάφι απατεώνων της Πρώτης Φορά Αριστεράς» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί την κυβέρνηση, ενώ φανερώνει τις δεξιές καταβολές του εκθειάζοντας ακόμη και τον Νότη Σφακιανάκη για τα καιρούς ρατσιστικά ξεσπάσματά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεσίτης κατηγορήθηκε για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που είχε στόχο την εκβίαση μεσιτών ,κατασκευαστών και αγοραστών ακινήτων. Απ’ ότι φαίνεται δε κατά την αστυνομική προανάκριση για την υπόθεση της σπείρας των εκβιαστών αποκαλύφθηκε ότι τα τελευταία τρία χρονιά, ο μεσίτης δεν διέθετε άδεια λειτουργίας για το γραφείο του, ενώ προέκυψε και πλήθος φορολογικών παραβάσεων.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *