ροή ειδήσεων

ΕΠΣ Δωδεκανήσου:«Ας δείξουμε όλοι την ευαισθησία και την στήριξη μας...»


Ανακοίνωση αλληλεγγύης μέσω της οποίας ζητά από τους φιλάθλους να ενισχύσουν ενεργά τον τερματοφύλακα της Δήμητρας Δαματριάς, Βαγγέλη Πηδιάκη ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.



Κάλεσμα στους φιλάθλους οι οποίοι θα δώσουν το παρών στους αγώνες τους τριημέρου 16 -17 και 18 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, απεύθυνε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της, προκειμένου να συνεισφέρουν στην επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί στο Πανεπιστημιακό ΝοσοκομείοΛάρισας ο τερματοφύλακας της Δήμητρας Δημητριάς Βαγγέλης Πηδιάκης.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, αυτές τις γιορτινές ημέρες η ΕΠΣ Δωδεκανήσου συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια του Τερματοφύλακα της Δήμητρας Δαματριάς, Βαγγέλη Πηδιάκη, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα τόσο εντός, όσο και εκτός των γηπέδων. Ας δείξουμε όλοι την ευαισθησία μας και τη στήριξη μας, στην προσπάθεια του για την εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση που πρέπει να υποβληθεί, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, συμμετέχοντας έμπρακτα ως φίλαθλοι στους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 16-17-18 Δεκεμβρίου σε όλα τα γήπεδα, προσφέροντας την ενίσχυση μας.»




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *