ροή ειδήσεων

Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; - βιντεο


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως «αποτελεί υποκρισία να είσαι με κουστούμι και γραβάτα το πρωί και το βράδυ να γίνεσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς»Παραφωνίες στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προκαλούν διατάξεις για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών που συζητούνται στην Ολομέλεια της Βουλής με τους Χρήστο Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ) από την μια και Κώστα Κατσίκη (ΑΝΕΛ) από την άλλη να γίνονται… μαλλιά κουβάρια!

Η αρχή έγινε όταν ο εισηγητής των ΑΝΕΛ υποστήριξε μεταξύ άλλων «Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος; Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;».

Η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθε καθυστερημένα, ωστόσο ήταν σφοδρή και με αιχμηρούς υπαινιγμούς.

Ο κ. Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προσωπικά στον βουλευτή των ΑΝΕΛ είπε μεταξύ άλλων πως αποτελεί υποκρισία «να εμφανίζεται κανείς με κουστούμι το πρωί και το βράδυ να κάνει… άλλα»!.

«Υπάρχει αντίληψη για μια κλειστή κοινωνία που περιορίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μια αντίληψη που ισχυρός είναι ο λευκός άνδρας» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει «Καυτηριάζω αυτά που ειπώθηκαν. Προφανώς δεν επιλέγονται οι άνθρωποι για μπέιμπι σίτερ ή κουριερ με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Οι άνθρωποι της κλειστής κοινωνίας κανονικοποιούν το δικό τους πρότυπο και όσοι δεν εντάσσονται σε αυτό τους θεωρούν ανώμαλους. Αυτή η πρακτική αποτελεί τον κύκλο του μίσους, του ρατσισμού και της δικαιολόγησης των επιθέσεων κατά συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων».

Κορύφωσε δε την κριτική του λέγοντας «Αποτελεί υποκρισία να είσαι με κουστούμι και γραβάτα το πρωί και το βράδυ να γίνεσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς». Μίλησε δε για «σύνδρομο Ερνστ Ρεμ» αναφερόμενος στον ναζιστή αξιωματικό που δολοφονήθηκε από τον Χίτλερ λόγω των σεξουαλικών του πεποιθήσεων.

«Υπάρχει υποκρισία. Ή θα πιστεύεις και θα δηλώνεις γενναία την ταυτότητά σου ή θα ζεις στην υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας και το πρωί φοράς κουστούμια και το βράδυ θα κάνεις άλλα» είχε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε τέλος ότι «η κανονικότητα δεν είναι ετερόφυλη αλλά να είναι καθένας ό,τι επιθυμεί. Ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και παντού. Ή θα κλείνετε τα μάτια ή θα τα ανοίξετε και θα δείτε την πραγματικότητα»


Ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ... από CDemo83


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/16 17:33

    Πολυ καλα τα λεει. Που ειναι το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/16 18:55

    Το προβλημα ειναι οτι εχουμε γεμισει ετεροφοβικους πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *