ροή ειδήσεων

Βάλτε δύο υπαλλήλους στον ΟΑΕΔ να βοηθήσουν την κατάσταση!

Πρωτοφανές το "φαινόμενο" με τις καθυστερήσεις πληρωμής επιδομάτων και δώρων

Ένα, ίσως, πρωτοφανές "φαινόμενο" παρατηρήθηκε φέτος στο νησί μας με την καθυστέρηση καταβολής των επιδόματων και των δώρων των ανέργων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς συνέβη αυτό το "αλαλούμ" και πού τελικά θα έπρεπε να απευθυνθούν "για να βγάλουν κάποια άκρη"!


Συγκεκριμένα, όπως μας κατήγγειλαν άνεργοι της περιοχής μας, φέτος παρατηρήθηκε το πρωτοφανές "φαινόμενο", άλλοι να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους αργότερα και να παίρνουν επίδομα και δώρο, κι άλλοι που τα κατέθεσαν νωρίτερα και να βρίσκονται στην «αναμονή»! Αποτέλεσμα, απ΄ όλη αυτή την ιστορία, να μην έχουν να πληρώσουν όχι μόνο τις άμεσες υποχρεώσεις τους (τέλη κυκλοφορίας, κλπ), αλλά ούτε και χαρτζιλίκι για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Βέβαια, για να λέμε «και του στραβού το δίκιο», όλα έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού, καθώς το υπάρχον μπορεί να καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταπεξέλθουν στον απίστευτο φόρτο εργασίας που έχουν να αντιμετωπίσουν.


Έτσι, την... νύμφη, όπως πάντα, καλούνται να "πληρώσουν" οι άνεργοι εποχικά εργαζόμενοι πολλοί από τους οποίους έφτασαν στο σημείο να ζητούν, πλέον, ...δανεικά για να μπορέσουν τουλάχιστον να πληρώσουν όλα όσα δεν υποκρύπτουν τον κίνδυνο να πληρώσουν επιπλέον χρήματα, λόγω καθυστέρησης, ή λόγω λήξης της προθεσμίας!..


Αλήθεια, γι΄ αυτούς τους ανθρώπους υπάρχει κάποια μέριμνα; Ή, μήπως, θα τους αφήσουν να κάνουν «μαύρες» γιορτές;



Ας κάνουν, τουλάχιστον μια προσπάθεια, (τώρα, μάλιστα, που δόθηκε και παράταση στα τέλη κυκλοφορίας), μήπως και με τον καινούργιο χρόνο ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συντοπίτες μας και ξεκινήσει καλά η χρονιά τους!..

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *