ροή ειδήσεων

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ακόμη και πόλεμο με την Τουρκία…


Μνημονιακό και παράλογο χαρακτήρισε τον νέο κρατικό προϋπολογισμό για το 2017,
ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, δηλώνοντας ότι το κόμμα του «τον καταψηφίζει, σηκώνει τη σημαία της εθνικής αντίστασης και θα αγωνιστεί για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω».


Ο κ. Μιχαλολιάκος εστίασε την ομιλία του κυρίως στα εθνικά θέματα και κατηγόρησε την Αριστερά ότι «αποτελεί μόνιμο στόχο της η διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας».

Ταυτόχρονα ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για εκλεπτυσμένη αντιμετώπιση της ωμής, όπως είπε, και δεδομένης τουρκικής πρόκλησης, με την 'Άγκυρα να αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάννης και να εκτοξεύει απειλές για «casus belli» σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών υδάτων της Ελλάδος στα 12 μίλια, και πρόσθεσε ότι το κόμμα του «ακόμα και πόλεμο θα έκανε με την Τουρκία για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια για την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο μαζί με τον υπουργό Άμυνας, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «δεν ήταν ένα σόου», αλλά «πήγαν εν ονόματι της εθνικής ενότητας», ενώ χαρακτήρισε «απαράδεκτη, υβριστική και συκοφαντική την ανακοίνωση της ομάδας των 53 του ΣΥΡΙΖΑ».

Έμφαση έδωσε ο κ. Μιχαλολιάκος και στο προσφυγικό, κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση, ενώ υποστήριξε ότι αγνοούνται 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες που καταγράφηκαν σε κέντρα φιλοξενίας. «Κάνατε την Ελλάδα άγρια δύση, «φαρ ουέστ, ζούγκλα», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «μόνο η Χρυσή Αυγή λέει η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες με κάθε τρόπο».

Αναφερόμενος στον νέο κρατικό προϋπολογισμό, χαρακτήρισε θλιβερά τα κονδύλια για την εθνική άμυνα, ενώ ανέφερε ότι «αν είχαμε μια εθνική κυβέρνηση έπρεπε να υπάρχει και σημαντική εγγραφή από το κατοχικό δάνειο».

Επίσης, σχολιάζοντας το κοινωνικό μέρισμα για τους συνταξιούχους που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, ο κ. Μιχαλολιάκος αντέτεινε ότι «αν πιστεύετε ότι με μια παροχή 300 ευρώ θα αγοράσατε και την ψήφο τους, είστε μακριά νυχτωμένοι».

Τέλος, ο κ. Μιχαλολιάκος επέκρινε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κούβα για να τιμήσει τη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο, σημειώνοντας ότι ήταν ο μόνος Ευρωπαίος ηγέτης κράτους που το έκανε. Ταυτόχρονα επιτέθηκε και στη ΝΔ, η οποία, όπως είπε, «ενώ επαγγέλλεται ότι είναι δεξιό κόμμα, υπήρξε σιωπή από την πλευρά της και δεν έθεσε πολιτικό ζήτημα για την επίσκεψη αυτή».

«Οι μόνες φωνές αντίστασης ενάντια στη μαρξιστική τυραννία που απέμειναν, είμαστε εμείς. Από τον Μπάρακ Ομπάμπα μέχρι τον Κάστρο, ένα μνημόνιο δρόμος», ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *