επικαιρότητα

Ασφαλιστική αρνήθηκε αποζημίωση τροχαίου, γιατί οι οδηγοί είναι φίλοι στο… facebook!


Απίστευτο κι όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινό, σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνουν υπάλληλοι διαφορετικών ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα…


… αλλά και το… “θύμα” αυτών, ο οποίος αν και δεν έφταιγε όταν τράκαρε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, παρ’ όλ’ αυτά, δεν πρόκειται να πάρει ως αποζημίωση δεκάρα τσακιτσή!

Αιτία το γεγονός, ότι εκείνος που του έκανε τη ζημιά στο αυτοκίνητο του, είναι από εκείνους τους φίλους που… πολλοί κάνουμε add στον προσωπικό μας λογαριασμό στο facebook, δίχως να τον ξέρουμε όμως, στη πραγματικότητα (ο … γνωστός του γνωστού, δηλαδή). Απόδειξη, το ότι ακόμα κι όταν τράκαραν, δεν αναγνώρισε ο ένας τον άλλο!

Κι αν μέχρι σήμερα δε δίναμε ιδιαίτερη σημασία ποιους προσθέτουμε ως φίλους στα social media μας, θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις, καλό είναι πια να το ξανασκεφτούμε. Ο λόγος;

Πηγή: www.usay.gr
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά