ροή ειδήσεων

Μεγάλο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών για τον Ελληνικό Τουρισμό Νέες απευθείας πτήσεις Ελλάδας-ΗΠΑ από την JetBlue


Tην πεποίθηση ότι ο Τουρισμός στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα και μάλιστα
το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο εξέφρασε η Υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά μιλώντας στην κάμερα του HellasFM και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Φiλιππίδη.


H Υπουργός, η οποία βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με αφορμή την συμμετοχή της στο 18ο Συνέδριο της CapitalLink έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Ελλάδα παραμένει ένας παράδεισος και παρά τα όσα τα ΜΜΕ παρουσιάζουν, η πατρίδα μας παραμένει ασφαλής και προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


Η Υπουργός τόνισε την σημασία της αγοράς της Βορείου Αμερικής και τις κινήσεις που γίνονται προς την κατεύθυνση αυτή. Μάλιστα μίλησε και για διαδικασίες εξπρές για επενδύσεις στην Ελλάδα.





Mάλιστα η κα Κουντουρά σε ερώτηση του Hellas Fm και του Δημήτρη Φιλιππίδη λίγο αργότερα, για το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία με νέα εταιρεία για απευθείας πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Αθήνα, αποκάλυψε ότι για το 2017 έχει καταθέσει πρόταση η JetBlue, προσθέτοντας έτσι περισσότερες επιλογές για τους ομογενείς και τους τουρίστες γενικότερα που επισκέπτονται την πατρίδα μας.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *