ροή ειδήσεων

Μπιλ Γκέητς: «O Ν.Τραμπ θα έχει την τύχη του Τ.Κένεντυ» (Βίντεο)


Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, υπαινίχθηκε σε συνέντευξη του
στο CNBC, ότι ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να έχει εμμέσως πλην σαφώς την ίδια τύχη όπως είχε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.Τ.Κέννεντυ ή JFK.

Ο Γκέιτς συνέκρινε τον Τραμπ με τον Κέννεντυ , λέγοντας ότι ο νυν πρόεδρος έχει μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας «αμερικανικής ηγεμονίας μέσω της καινοτομίας» και τονίζει:

«Mε τον ίδιο τρόπο ο πρόεδρος Κένεντι μίλησε για τη διαστημική αποστολή αλλά στην συνέχεια αποσύρθηκε ο ίδιος και η χώρα από αυτό ( το σχέδιο)», συνέχισε ο Γκέιτς , τονίζοντας



«Νομίζω ότι είτε πρόκειται για σοφία ή για την διακοπή επιδημίας …».

Ενώ ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι Τραμπ θα υποστεί την ίδια μοίρα με τον εκλιπόντα Πρόεδρο των ΗΠΑ , με την απόφασή του να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο ο οποίος έγινε διάσημος αφού δολοφονήθηκε κάτι που είναι μάλλον περίεργο, αναφέρουν άλλα αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία ερμήνευσαν τις δηλώσεις αυτές .



Ο Γκέιτς είπε ότι πρόσφατα μίλησε στο τηλέφωνο με τον Τραμπ, και συζήτησε τη δύναμη της καινοτομίας. «Φυσικά, όλη μου η καριέρα είναι αφιερωμένη σε αυτό το μήκος κύματος «, τόνισε ο δισεκατομμυριούχος .

Υπάρχουν πολλά και «θανατηφόρα» σενάρια για το μέλλον του νέου Αμερικανού προέδρου, που δεν έχει προλάβει ακόμη να αναλάβει την εξουσία στην χώρα του.

Πολλά ΜΜΕ σκοπίμως ή όχι μιλούν για «σκοτεινά κέντρα», στα οποία εμπλέκουν και την Χ.Κλίντον, τα οποία έχουν στοχοποιήσει την ζωή του νέου προέδρου των ΗΠΑ και κατηγορούν τον ίδιο και τους υπουργούς που έχει τοποθετήσει πριν ακόμη αναλάβουν την εξουσία .

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος αναιρεί όλο το πλέγμα της πολιτικής (εσωτερικής και εξωτερικής) μαζί με την οικονομία , η οποία ασκούνταν τα τελευταία 15 χρόνια στις ΗΠΑ από προέδρους σαν τον Μπούς , τον Κλίντον και τον Ομπάμα.. προσπαθώντας ο ίδιος να επαναφέρει μια ισορροπία.

Προστατευτισμός, πατριωσύνη, όχι στο ισλάμ , δασμούς σε όλους που θέλουν να στέλνουν προϊόντα στις ΗΠΑ και επαναφορά των θέσεων εργασίας σε Αμερικανούς πολίτες, είναι οι παράμετροι πάνω κάτω του προγράμματος του νέου προέδρου.



Εμείς ελπίζουμε να τις πραγματοποιήσει για να αλλάξει το καταστημένο που κυριαρχεί και στην Ευρώπη, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση που κυριαρχεί παγκοσμίως.





πηγή: http://www.pentapostagma.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *