ροή ειδήσεων

Ανακαλούνται μοτοσικλέτες SUZUKI για λόγους ασφαλείας


Η ανάκληση μοτοσικλετών SUZUKI τύπων GW250 για την αντικατάσταση του διακόπτη πίσω φρένων από την εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E.ανακοινώθηκε από τη γενική γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 270 μοτοσικλέτες, με αριθμούς πλαισίου από LC6DC111101100567 έως LC6DC111101106212. Αιτία είναι η ακατάλληλη σχεδίαση της μόνωσης του φις έναντι του νερού, μεταξύ της πλεξούδας διακόπτη φρένου και της κεντρικής πλεξούδας. Όταν το φις βρέχεται από νερό, και στην συνέχεια αυτό εισέρχεται στην πλεξούδα, μπορεί να προκληθεί διάβρωση στο εσωτερικό του διακόπτη φρένου. Η συνεχής χρήση υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα στο εσωτερικό κύκλωμα του διακόπτη.

Σε ακραία περίπτωση η σχετική ασφάλεια καίγεται και οι λάμπες προβολέα, πίσω φώτων και φρένου δεν θα λειτουργήσουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη των πίσω φρένων στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *