ροή ειδήσεων

Ανοίγει το Taxis για το επίδομα θέρμανσης


Ανοίγει μέσα στις επόμενες ώρες το taxisnet για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.
Όσοι κάνουν τώρα αίτηση θα πάρουν τα χρήματα μέσα στον Ιανουάριο διαφορετικά όσοι υποβάλλουν αίτηση από το νέο έτος θα περιμένουν, καθώς η πληρωμή θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου.

Περίπου 500.000 νοικοκυριά αναμένεται να λάβουν επίδομα πετρελαίου θέρμανσης από 37,50 έως 625 ευρώ για την περίοδο από 15-10-2016 έως 30-4-2017, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, η οποία υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομικών Ε. Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη και την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου, οι κάτοικοι του νομού Έβρου, καθώς επίσης και οι κάτοικοι ορεινών Δήμων σε 20 νομούς της χώρας θα εισπράξουν φέτος αυξημένα ποσά επιδόματος. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δικαιούνται ποσά που αντιστοιχούν σε Γεωγραφικές Ζώνες ανώτερες από αυτές στις οποίες εντάσσονταν μέχρι πέρυσι.

Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης χορηγείται για την κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης της κύριας κατοικίας κάθε δικαιούχου, είτε αυτή είναι ιδιόκτητη, είτε ενοικιαζόμενη είτε δωρεάν παραχωρηθείσα. Το επίδομα ανέρχεται και φέτος σε 0,25 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου που έχει αγοράσει ή θα αγοράσει ο δικαιούχος την περίοδο από 15 Οκτωβρίου 2016 έως 30 Απριλίου 2017. Ωστόσο, η ποσότητα λίτρων για την οποία θα επιδοτηθεί τελικά ο κάθε δικαιούχος-καταναλωτής με το επίδομα περιορίζεται σε συγκεκριμένα επίπεδα που διαφέρουν ανάλογα με την Γεωγραφική Ζώνη στην οποία κατοικεί.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *