ροή ειδήσεων

TUI: Το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2017 είναι στην Ελλάδα και βρίσκεται στην Κω!


O κορυφαίος τουριστικός όμιλος στην Ευρώπη, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη ποιότητα

Η απάντηση της Ελλάδας απέναντι στον μαζικό τουρισμό δεν είναι άλλη από τον ποιοτικό τουρισμό. Η πρώτη καλή τέτοια είδηση για την χώρα μας για το 2017 έρχεται λίγο πριν μπει η νέα χρονιά καθώς ο TUI, o μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος στην Ευρώπη επιβράβευσε ένα ελληνικό ξενοδοχείο ως TUI Top Quality Award 2017. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Astir Odysseus Kos Resort & Spa το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 στην δοκιμαζόμενη από το μεταναστευτικό πρόβλημα, Κω.





Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία στον επισκέπτη έρευνα της TUI. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε 250 ξενοδοχεία που σκόραρε τουλάχιστον 8,7 σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10.





Το Astir Odysseus Kos Resort & Spa, είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο ολοκληρώθηκε το 2009. Βρίσκεται στην περιοχή Τιγκάκι, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Κω και 22 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού. Διαθέτει 337 δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες αρκετά από τα οποία με την δική τους πισίνα. Παράλληλα διαθέτει 5 εξωτερικές πισίνες, μία εσωτερική, έξι μπαρ και εστιατόρια καθώς και χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας και απασχόλησης των παιδιών.



Τέλος είναι φιλικό προς ΑΜΕΑ καθώς διαθέτει 10 ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια ενώ και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

πηγή: news247.gr/




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *