ροή ειδήσεων

Απάτες με προπληρωμένες κάρτες με 18 θύματα


Για να μην εντοπίζεται τους ζητούσε να του καταβάλλουν τα χρήματα με προπληρωμένες κάρτες!Δεν έχουν τέλος οι διαδικτυακές απάτες ενός πονηρού νεαρού που κατασκεύαζε πλαστά προφίλ στο facebook με τα στοιχεία υπαρκτών προσώπων και επικοινωνούσε με τα φιλικά τους πρόσωπα, ζητώντας τους... δανεικά! Για να μην εντοπίζεται, μάλιστα, τους ζητούσε να του καταβάλλουν τα χρήματα με προπληρωμένες κάρτες!

Η δράση του 28χρονου απατεώνα είχε αποκαλυφθεί την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας στην Άρτα, όπου είχε εξαπατήσει οκτώ άτομα τα οποία του έδωσαν συνολικά 350 ευρώ και αποπειράθηκε να εξαπατήσει άλλα δύο στο διάστημα από τις 20 ως τις 24 Νοεμβρίου. Τότε, είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για απάτες και απόπειρες απάτης που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Η έρευνα, όμως, συνεχίστηκε και ήδη ήρθαν στο φως άλλες δυο περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο 28χρονος απέσπασε στις 21 και 23 Νοεμβρίου 100 ευρώ με τη χρήση των κωδικών προπληρωμένων καρτών από δυο γυναίκες ηλικίας 38 και 41 χρόνων, ενώ αποπειράθηκε να εξαπατήσει και άλλα έξι άτομα που δεν πείστηκαν να του δώσουν χρήματα! Γι' αυτές τις περιπτώσεις σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία και η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *