ροή ειδήσεων

Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ ασχολούνται με μια... προφητεία του 1907 που λέει ότι ο Μ.Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ (βίντεο)


Μπορεί μια προφητεία από το 1907 για τον Ομπάμα να πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν ορκιστεί πρόεδρος ο Τραμπ; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ορισμένοι συνομωσιολόγοι και πολλά αμερικανικά ΜΜΕ που δείχνουν να έχουν πάθει ομαδική παράκρουση με την συγκεκριμένη προφητεία (βίντεο).

Επίσης αναπαράγουν μια άλλη προφητεία της Βουλγάρας γερόντισσας η Μπάμπα Βάνγκα, ότι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν μαύρος αλλά θα ήταν και ο τελευταίος Πρόεδρος της χώρας.

Ο Μπαράκ Ομπάμα άλλωστε παραμένει τυπικά πρόεδρος μέχρι να ορκιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με τους οπαδούς της, η Μπάμπα Βάνγκα είχε προβλέψει με ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, και το τσουνάμι του 2004…

Η τυφλή Βουλγάρα προφήτισσα, η Μπάμπα Βάνγκα, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996 υποτίθεται ότι είχε προβλέψει και άλλες καταστροφές:

-Το 1980 είπε ότι «το 1999 ή το 2000 το Κουρσκ θα καλυφθεί από νερό και όλος ο κόσμος θα κλαίει από πάνω του». Στην αρχή δεν έλαβαν στα σοβαρά αυτή την προφητεία διότι θεωρούσαν ότι το Κουρσκ ήταν η ομώνυμη πόλη αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν το ρωσικό υποβρύχιο το οποίο τελικά βυθίστηκε παρασύροντας στο θάνατο αξιωματικούς και στρατιώτες.

-Το 1989 είπε ότι «Τρόμος! τρόμος! Τα αμερικάνικα αδέρφια θα πέσουν αφού θα έχουν χτυπηθεί από ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν μέσα σε ένα θάμνο (Bush στα αγγλικά) και αίμα αθώων θα τρέξει». Η προφητεία αυτή πιστεύεται ότι αναφερόταν στα τρομοκρατικά χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης το 2001.

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα το 1911.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκέλια (Ευαγγελία) Γκούστεροβα, αλλά με το Βάνγκα έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο.

Λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες. Εξασκούσε το χάρισμά της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή.

Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευθούν.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *