ροή ειδήσεων

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του 2017 – Διαβάστε προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Οι διάφορες επιρροές της Αφροδίτης, του Ερμή και του Κρόνου μπορεί να σας επιτρέψει να αλλάξει τη σεξουαλική σας αγάπη, να αλλάξει την πρόσθετη ευαισθησία

Ο Άρης στο ζώδιο σας και από τις 9 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου σας ανάβει το πράσινο φως να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να βρείτε την αγάπη τη ζωή σας και γενικότερα να πέσετε πρόθυμοι στη μάχη ή γενικότερα όπου… ακούτε πυροβολισμούς!

Με τον πλανήτη της αγάπης και της αποπλάνησης να συνωμοτεί για χάρη σας, θα έχετε σε μόνιμη βάση υποψήφια… θύματα αγάπης γύρω σας.

Αλλά για τη συνέχεια, Άρης και Αφροδίτη κατά το φθινόπωρο πλευρά (Σεπτέμβριο και Οκτώβριο) ενεργοποιούν ένα μηχανισμό ρομάντσου, αρκετά πρωτόγνωρο για τα γούστα σας.

Με τον Κρόνο… παρκαρισμένο στο κεφάλι σας για δύο χρόνια, γίνατε πιο σοβαροί από ποτέ και αρκετά ώριμοι για να αποφασίσετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον άνθρωπο.

Έτσι, όταν ο αισιόδοξος Δίας διασχίσει τις δικές του γωνίες (κατά τις 10 Οκτωβρίου) ξεκινά μια περίοδος περίπου 13 μηνών που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τη σκέψη ενός γάμου, μιας δέσμευσης γενικότερα ή οτιδήποτε άλλου θεωρείτε σημαντικό στον ορίζοντα.

Ο Δίας γενικότερα θα είναι κάπου εκεί για να σας διδάξει να είστε καλύτεροι στις σχέσεις σας, να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς.


ΤΑΥΡΟΣ

To 2017 είναι μια ξεχωριστή χρονιά οφείλεται σε κάποια σπάνια ουράνια φαινόμενα τα οποία θα τα συναντήσουμε μέσα στην χρονιά.

Αυτά πρόκειται να έχουν μια πολύ επίδραση στη ζωή μας δείχνει ότι έχουμε μια ενδιαφέρουσα χρονιά σε εξέλιξη, και ξεκινά με το δεξί πόδι, ή το αριστερό πόδι, φυσικά, ανάλογα με το πώς θέλετε να για να προσεγγίσετε μαζί με το σύντροφό σας. Θα ξεπεραστούν κάθε προβλήματα.

Οι ελεύθεροι θα κερδίσετε την κατάκτηση του εκλεκτού της καρδιάς σας.

Όσοι λαμβάνετε θετικά μηνύματα από φίλους για κάποια σχέση να την λάβετε υπ όψιν για την δική σας προσωπική ανάπτυξη.

Οι συνδυασμένες επιδράσεις της Αφροδίτης και του Κρόνου θα σας αναγκάσουν να εξισορροπήσετε τα συναισθηματικά σας ενώ θα εξετάσετε πλέον τι είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας στη ζωή σας και τι όχι.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να θάψετε με το τσεκούρι … και κόψετε τους δεσμούς με κάποιους συνδέσμους που την προηγούμενη χρονιά σας ταλαιπώρησαν.

Παραδεχτείτε τα λάθη σας κάτι που θα ενθαρρύνει τους γύρω σας αλλά και το σύντροφό σας να σας δει με άλλο μάτι. Αν είστε μέσα από τις τέχνες, με καλλιτεχνική φλέβα το έτος που έρχεται πρόκειται να είναι σημαντικό, έξυπνο και γεμάτο έμπνευση για την έκφραση των δυνατοτήτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος θα σταθεί η αιτία… επιτέλους να εξετάσει τις τυμπανοκρουσίες που εσείς οι Δίδυμοι… διαπράττετε.

Έτσι, πολλοί Δίδυμοι θα μπορούν να συνειδητοποιήσουν κατά πόσο ενδιαφέρονται να κινηθούν ή να συνεχίσουν μιας σχέσης.

Με το Δία χαρούμενο ο ρομαντισμός σας και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα σας χαροποιεί σε συναισθηματικά ζητήματα.

Ταξίδια και νέες εμπειρίες με το σύντροφο σας μπορούν να σας απογειώσουν.

Αν και γενικότερα οι Δίδυμοι φέτος φέρονται να έχουν μια ροπή με ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα και πολιτισμούς.

Όταν ο Άρης στα συναισθηματικά βάλει τη δική του σφραγίδα (21 Απριλίου – 4 Ιουνίου και 22 Οκτωβρίου – 9 Δεκεμβρίου), ναι μεν θα πάρετε αυτό που θέλετε αλλά ενδεχομένως να σημαίνει και λίγη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Από την άλλη στα διαστήματα 4 με τέλη Ιουλίου και 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου να μην υπάρχει η όποια κινητικότητα θα θέλατε.

Παρόλα αυτά, θα σας αποζημιώσει ο Δεκέμβριος που με την παρουσία της Αφροδίτης θα έχετε σε μεγάλο βαθμό συντροφικότητα και οικειότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιτίας της πορείας του Πλούτωνα θα έχετε κάποια ένταση σε συναντήσεις ή θέματα σχέσεων που θεωρούσατε ότι υπάρχει δυσκολία σε ζητήματα που ενδεχομένως δεν ξέρετε αν θα υπάρξει λύση.

Ευτυχώς ο Πλούτωνας θα παραμείνει ανάδρομος μόνο για πέντε μήνες επιβραδύνοντας τις όποιες αλλαγές χρειαστείτε να κάνετε και σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστείτε τις επιλογές και αποφάσεις σας.

Συνεπώς και ειδικά το διάστημα 20 Απριλίου με 28 Σεπτεμβρίου είναι ο κατάλληλος χρόνος να ρίξετε μια ματιά στη ζωή σας και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε όλα όσα τυχόν είχατε χάσει.

Δεν έχετε λόγο μονίμως να σας αρέσουν ή κυνηγάτε τα «κακά παιδιά». Απλώς αξιολογήστε τη σχέση σας, τις δυναμικές σας και πάρτε τη θέση οδηγού που σας αξίζει.

Όταν ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο (4 Ιουνίου – 20 Ιουλίου) κάντε και ένα brake!

Εξάλλου ακολουθεί μια Αφροδίτη (31 Ιουλίου – 25 Αυγούστου) που θα περιβάλλεστε από όσα πρόσωπα επιθυμείτε να προσελκύσετε.

Ο δε Δίας που θα ακολουθήσει για 13 μήνες, θα φέρει στο δρόμο σας αρκετό ρομαντισμό. Όσοι από σας είστε άγαμοι θα βρεθείτε ενώπιον μιας ενδιαφέρουσας κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Με θερμόαιμο τον Άρη και την Αφροδίτη, το 2017 ξεκινά αρκετά ερωτικά για τα Λιοντάρια (3 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου).

Ιδανική ευκαιρία για καυτές συναντήσεις μέσα στις κρύες νύχτες!

Ευκαιρία λοιπόν για τα Λιοντάρια να πραγματώσουν πολλές φαντασιώσεις τους από το να περιμένουν από το σύντροφο τους να αποκωδικοποιήσουν τα ερωτικά σήματα του Λιονταριού….

Παρακολουθήστε για ένα παλιό εραστή για να έρθει από την ξυλουργική, όταν η Αφροδίτη ταξιδεύει ανάδρομη σε εκείνο το σπίτι 2 – 15 Απριλίου και περιμένετε μέχρι αργότερα μέσα στο μήνα πριν να εξετάσει μεταπήδησης πίσω στο κρεβάτι με κάποιον που είπε Sayonara να για έναν λόγο.

Με ανάδρομη την Αφροδίτη (2 με 15 Απριλίου) μην εκπλαγείτε αν δείτε παλιό εραστή να επιστρέφει και αργότερα και εντός του ίδιου μήνα να εξετάζει το ενδεχόμενο να… μεταπηδήσει εκ νέου στο κρεβάτι σας.

Η δε στάση του Ποσειδώνα να περιπλέκει τα πράγματα και να θολώνει τη γραμμή μεταξύ πόθου και αγάπης. Συνηθισμένα πράγματα για ένα Λιονταράκι!

Συνεπώς βεβαιωθείτε ότι έχετε σταματήσει να … φιλάτε το βάτραχο σας και δώσετ στον εαυτό σας τη δυναμική για όλα όσα έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Επιτέλους, ενηλικιωθείτε!

Με κινητήριο δύναμη τον Κρόνο (έως τις 19 Δεκεμβρίου) η αγάπη σας για τη ζωή εξακολουθεί να έχει μια σταθερή άνοδο και δεν είναι ένα απλό ξεφάντωμα. Ή μήπως το ανάποδο; Είστε αρκετά εστιασμένοι στο τι για σας σημαίνει ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι: το 2017 για σας θα είναι μια χρονιά που κυριολεκτικά οι σχέσεις σας θα μοιάζουν… μαρμελάδα!

Να είναι καλά η Αφροδίτη που από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Ιουνίου διπλασιάζει τις επιρροές της πάνω σας.

Είτε αφορά σύζυγο είτε κάποια σοβαρή σχέση είτε ακόμη και κάποιον καινούργιο σύντροφο, συντροφικότητα και σεξ θα βαρέσουν κόκκινο.

Λίγη παραπάνω προσοχή μεταξύ 4 Μαρτίου με 15 Απριλίου που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και κάποιες μικρές παρενέργειες θα τις έχει.

Παρόλα αυτά, όλα καλά, μέχρι και επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου θα διαπιστώσετε!

Ο Άρης από την πλευρά του θα σας ωθήσει να βγάλετε από μέσα σας (επιτέλους) κάποιες συγκρούσεις και να τους δώσετε οριστική λύση.

Ο ίδιος πλανήτης θα συνωμοτήσει στην πυροδότηση της σεξουαλικότητας σας σε σημείο να σας βρίσκει … μόνιμα απασχολημένους στην κρεβατοκάμαρα!

Ο δε επαναστάτης Ουρανός – αν ήδη δεν έχετε δοκιμάσει κάποια αταξίες, θα εκτοξεύσει τη σεξουαλικότητα σας σε τέτοιο βαθμό που οι 50 αποχρώσεις του Γκρι θα μοιάζουν παιδική ιστορία μπροστά σας!

Ο Ποσειδώνας με τη σειρά του, αυξάνει πιθανότητες να έχετε σειρά παρεξηγήσεων αλλά χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με το Δία να σας προσέχει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, η αποστολή της προσωπικής σας ανάπτυξης συνεχίζεται και εντός του 2017.

θα μάθετε να είστε ακόμη πιο ειλικρινείς και γιατί όχι να θέσετε τον εαυτό σας έναντι μιας σημαντικής αλλαγής που ουσιαστικά θα αφορά το «εγώ» σας.

Το καινούργιο για σας αφορά ένα πιο ελεύθερο πνεύμα ή να αφήσετε πίσω σας πρόσωπο ή κατάσταση που σας κρατούσε πίσω.

Με τον Ουρανό να ασχολείται μαζί σας εδώ και πολύ καιρό, οι σχέσεις για σας έχουν δεχθεί μια αποσύνθεση σε όλα τα επίπεδα αλλά πλέον είστε σε θέση να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα που θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε ποια είναι τα κατάλληλα πρόσωπα στη ζωή σας.

Μεταξύ 27 Ιανουαρίου και 4 Ιουλίου Αφροδίτη και Άρης αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να συνωμοτήσουν γύρω από την σεξουαλικότητα σας, να σας πείσει ότι έχετε επιστρέψει για τα καλά στο παιχνίδι του φλερτ και του ερωτισμού.

Μη φοβηθείτε όταν η Αφροδίτη πατήσει λίγο φρένο μεταξύ 4 Μαρτίου με 15 Απριλίου, απλώς θα έχετε μειωμένη κοινωνική διάθεση αλλά μέχρι εκεί.

Αν πάλι έχετε αναζωπυρώσει παλιές φωτιές μπορεί να χρειαστείτε να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να διαπιστώσετε αν η παλιά φωτιά είναι ή δεν είναι καλή ιδέα.

Τα ωραία του 2017 είναι προς το τέλος: από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου ο Ζυγός φιλοξενεί την Αφροδίτη και τον Άρη. Αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας τα ηνία και ζητήστε ό, τι θέλετε. Η επιθυμία σας είναι η εντολή τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης ξεκινά το 2017 με μια δυναμική για τους Σκορπιούς που τους απογειώνει την αυτοπεποίθηση.

Ειδικά μετά τις 27 Ιανουαρίου το συναισθηματικό σας ενδιαφέρον (γενικά) γίνεται όλο και πιο έντονο.

Σκάει μυτούλα και η Αφροδίτη, οπότε στα διαστήματα 3 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου και 2 – 28 Απριλίου, οι Σκορπιοί είναι σε μια συναισθηματική εγρήγορση που θα χτυπά κόκκινο.

Με μια υποσημείωση: η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη 2 με 15 Απριλίου και κείνη την περίοδο θα μπορούσε να βάλει τους Σκορπιούς σε περίεργους πειρασμούς…

Ο Ποσειδώνας μπορεί μέχρι σήμερα να έχει δημιουργήσει ως σήμερα ρομαντικές κρίσεις τα τελευταία λίγα χρόνια, δελεάζοντας σας στην παγίδα της προσπάθειας να σώσετε μια ψυχή.

Ευτυχώς, ο Δίας στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου θα σας μεταλλάξει σε ροκ!

Ο πλανήτης της ελευθερίας και της ανάπτυξης παραμένει στη θέση του για 13 μήνες, εμπνέοντας και μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας με δικούς σας όρους και να είναι το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 7 Νοεμβρίου – 1 Δεκέμβριος και τον Άρη στο κλείσιμο του έτους (από τις 9 Δεκεμβρίου), αισθάνεστε μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα και τόλμη σε σημείο να βάλετε την πιο σέξυ διάθεση σας σε όλα τα επίπεδα και να είστε σίγουρου ότι προϊόν αυτού θα είναι η παρουσία ενός προσώπου που θα συναρπαστεί από σας αλλά και σεις από αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος παραμένει στον Τοξότη ως και τις 19 Δεκεμβρίου, μια διαδρομή τριών ετών που του επέτρεψε να κατανοήσει τον εαυτό του ως ενήλικος και να δομήσει τη ζωή του αναλόγως.

Ναι, είναι αλήθεια ότι είστε αρκετά σοβαροί τον τελευταίο καιρό αλλά με την παρουσία του Ουρανού στο δρόμο σας, ρομαντισμός και αγάπη αποκαλύπτουν ως σε ποιο σημείο είστε οι πραγματικοί τυχοδιώκτες του ζωδιακού.

Όλο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εμπλοκές με ενδιαφέροντες ανθρώπους, μια σταθερή σχέση ή μια συνειδητή επιλογή μιας «αντισυμβατικής» σχέσης.

Ανεξαρτήτου επιλογής, φέτος ο Τοξότης θα κληθεί να επεξεργαστεί πολύ την έννοια της προσωπικής του ελευθερίας, να εργαστεί σκληρά στην όπια επιλογή του χωρίς να χρειάζεται να αναλώνεται σε περαιτέρω εξηγήσεις.

Η Αφροδίτη από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Απριλίου και από τις 28 Απριλίου μέχρι 6 Ιουνίου σας κλείνει πονηρά το μάτι για ατέλειωτη διασκέδαση αλλά σας κάνει και κάποια καμώματα ως ανάδρομη 4 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου.

Πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση καλό είναι να ξαναδείτε ένα παλιό σας φλερτ που ενδεχομένως ξαναμπεί στη ζωή σας.

Sexy καταστάσεις σας προσφέρει και ο Άρης (4 Ιουνίου – 20 Ιουλίου) που κάλλιστα μπορεί να προκαλέσει … άτακτες ειδικές διαδρομές στο κρεβάτι σας! Αφήστε που στις καλοκαιρινές σας διακοπές μπορεί να εμφανιστεί και «σκοράρει» μια νέα παρουσία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ενθουσιώδη Δία να κάνει τα κόλπα του, στα θέματα καριέρας και δη μετά το Σεπτέμβριο, οι Αιγόκεροι έχουν γίνει σαφέστατα πιο φιλόδοξοι.

Κάτι που θα συνεχιστεί τουλάχιστον για 9 μήνες και εντός του 2017.

Ωστόσο ο Άρης και ως πλανήτης δράσης, καραδοκεί από τις 9 Μαρτίου μέχρι τις 21 Απριλίου που θα βαλθεί να αποπλανήσει το φιλόδοξο Αιγόκερω και να τον ωθήσει να βάλει ως πρώτη προτεραιότητα του τη διασκέδαση του!

Ας πούμε … ιεροσυλία για τη φύση του Αιγόκερου.

Μετά από μια ηλικιακή έκλειψη μετά τις 21 Αυγούστου μια σεξουαλική σχέση θα κάνει τη γη να χαθεί κάτω από τα πόδια σας και ειδικά αν είστε πιο αποφασισμένοι θα αφήσετε πολλά από το παρελθόν πίσω σας όπως οφείλετε επιτέλους να κάνετε!

Στις 10 Οκτωβρίου με τον τυχερό Δία στο κεφάλι σας, για ένα διάστημα 13 μηνών θα επεκτείνετε τις επαφές σας και αν δεν έχετε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, επιτέλους θα τον βρείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια δραματική σεληνιακή έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα έκδοσης τελεσιγράφου σε πρόσωπο γενικώς, ειδικώς ή ποικιλοτρόπως!

Τώρα αν λέγετε σχέση, ειδύλλιο αδιέξοδη κατάσταση, αυτό μόνο εσείς το γνωρίζετε.

Σε κάθε περίπτωση τα αστέρια φροντίζουν για σας να σας δώσουν την κατάλληλη δυναμική να πάρετε αποφάσεις που ενδεχομένως τόσο καιρό να αναβάλλεται.

Θα έχετε την ευκαιρία να επαναβεβαιώσετε την όποια δέσμευσή σας ή μια νέα αρχή κάπου στις 21 Αυγούστου.

Ο δε Άρης φροντίζει από την Άνοιξη και μετά – 21 Απριλίου έως τις 4 Ιουνίου να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να πάει μακριά και όπου και ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας.

Μη νομίζετε, έχετε και τη συνωμοσία της Αφροδίτης – 4 Ιουλίου έως 31- που απογειώνει τα φλερτ!

Ο Άρης εκ νέου, ενεργοποιεί μεταξύ 20 Ιουλίου και 5 Σεπτεμβρίου μια ιδιαίτερη για σας αποστολή: πρακτική καταπολέμηση της αδικίας μέσα σας.

Πάνω από έξι βδομάδες να πάρει θα φροντίσει να αερίσει παράπονα και θα μπορέσετε να τα επεξεργαστείτε και αξιολογήσετε είτε παρέα με πολύ καλό φίλο είτε με σχέση.

Και πάλι ο Άρης θα παιχνιδίζει για χάρη σας και κατά τα τέλη Οκτωβρίου θα σας παρέχει σχεδόν επτά εβδομάδες άφθονο σεξ.

Δεδομένης της παρουσίας της Αφροδίτη (14 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου), δεν … έχετε κανένα δικαίωμα να παραπονεθείτε για την απήχηση του ερωτισμού σας.

ΙΧΘΥΣ

Το 2017 ξεκινά για τον Ιχθύ (μέχρι τις 27 Ιανουαρίου)με μια απίστευτη πρόκληση: ο Άρης ωθεί τα πράγματα να διεκδικήσει όλα όσα θέλει!

Αν βάλουμε και κάποια ενδιαφέροντα ζικ ζακ της κυρίας Αφροδίτης (3 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου και 2 – 28 Απριλίου) ποιος είδε το ψαράκι και δεν το φοβήθηκε!

Έτσι, τον Ιανουάριο και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, ο Ιχθύς θα απολαμβάνει την απήχηση της μαγείας του προς τους άλλους και θα μπορεί πολύ εύκολα να προσελκύει οτιδήποτε τον ενδιαφέρει.

Αλλά τον Μάρτιο και στις αρχές έως τα μέσα Απριλίου, μια ερωτική τρέλα ή κάποια άλλη οποιαδήποτε ανάγκη (που ενδεχομένως να μην είναι και δική του) να το κάνει να νιώσει αντικοινωνικό.

Ο Δίας από το Σεπτέμβριο, επεκτείνει τη σεξουαλική σας τάση που συνεχίζεται μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Γίνεται πιο ειλικρινής στις ερωτικές του επιθυμίες, σαφώς πιο open mind, ενδεχομένως μια … μεγαλύτερη ποικιλία συντρόφων, ή πιο πρόθυμο να εμπιστευτεί αρκετά το ταίρι που ξεχωρίζει προκειμένου και κείνο να προθυμοποιηθεί αναλόγως και να ξεγυμνωθεί συναισθηματικά μαζί του.

Κάτι ο Δίας κάτι τα πιτσουνάκια Αφροδίτη (14 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου) να … χορεύει με τον Άρη (9 Οκτωβρίου – 22 Δεκεμβρίου), καλό είναι να… ελεγχθεί ο θερμοστάτης της κρεβατοκάμαρας προκειμένου να μην έχουμε ανεξέλεγκτες πυρκαγιές!




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *