ροή ειδήσεων

+41% οι κρατήσεις στην TUI Γερμανίας για Ελλάδα


Aύξηση 41% εμφανίζουν οι προκρατήσεις για την Ελλάδα στη Γερμανία, στο δίκτυο της TUI, σύμφωνα με δήλωση του «αφεντικού» της εταιρίας Sebastian Ebel. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο επικεφαλής της TUI Γερμανίας Sebastian Ebel, η Ελλάδα εμφανίζει την μεγαλύτερη αύξηση στις προκρατήσεις, ενώ σημαντικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν η Ισπανία, η Ιταλία και η Κροατία, με διψήφιο ποσοστό αυξήσεων, ενώ σταδιακά επανακάμπτει και το ενδιαφέρον για την Αίγυπτο, που εμφανίζει ελαφρά διψήφιο ποσοστό αύξησης των προκρατήσεων. Στην Ιταλία μάλιστα η TUI προσέθεσε στο πρόγραμμά της 1.000 ξενοδοχεία.

Ακόμη ισχυρή ζήτηση εμφανίζουν και οι διακοπές στη Γερμανία σε κατοικίες, όπου η TUIvillas.com σημείωσε αύξηση κρατήσεων 5%, με ιδιαίτερα δημοφιλή να είναι τα σπίτια διακοπών στη Βαλτική Θάλασσα. Για τη θερινή περίοδο 2017 η TUI προσφέρει μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών για την Ελλάδα στους τουρίστες. Πολύ δημοφιλείς προορισμοί είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως, όπου τα προγράμματα του γερμανικού κολοσσού έχουν αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με το 2016. Επιπλέον, μπήκαν νέα δρομολόγια προς Κω από Ανόβερο, Νυρεμβέργη, Στουτγάρδη και η Βασιλείας ξεκίνησε και από το Βερολίνο (Schönefeld) προς Κρήτη και Ρόδο. Μακρινοί προορισμοί Με αύξηση 25% στις κρατήσεις για προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, ο κ. Ebel εκτιμά ότι στα επόμενα χρόνια ολοένα και περισσότεροι Γερμανοί θα επιλέγουν αυτούς τους προορισμούς.

Ειδικότερα, οι ΗΠΑ, το Μεξικό, η Νότια Αφρική, ο Καναδάς, ο Μαυρίκιος, οι Σεϋχέλλες και η Δομινικανή Δημοκρατία, παρουσιάζουν μεγάλες αυξήσεις, ενώ στην Ασία η Ινδονησία είναι ο πιο δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός. Στην εξέλιξη αυτή έχει βοηθήσει σημαντικά και η μείωση του κόστους εισιτηρίων. Το Μεξικό εμφανίζει την μεγαλύτερη αύξηση προκρατήσεων με 71% (!!!).


ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *