ροή ειδήσεων

Δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστές η 47χρονη Ρουμάνα ότι τα χρήματα που πήρε ήταν "δανεικά"

Κρίθηκε ένοχη χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου η Ρουμάνα που συνελήφθη κατηγορούμενη ότι εκβίαζε 45χρονο για να μην αποκαλύψει την ερωτική τους σχέση!

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών μετατρεπόμενη προς 10 ευρώ την ημέρα και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ στην αλλοδαπή, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Να θυμίσουμε το ιστορικό με τη σύλληψη της αλλοδαπής για εκβίαση έχει ως εξής:


Μια ιστορία, απ΄ αυτές που συμβαίνουν συχνά... σ΄ όλο τον κόσμο, διαδραματίστηκε το τελευταίο διάστημα και στο νησί μας.
Πρόκειται για «ροζ» ιστορία, με "πρωταγωνιστές" μια 47χρονη Ρουμάνα, μ΄ έναν 45χρονο (παντρεμένο) Ροδίτη.


Η αλλοδαπή, λοιπόν, είχε συνάψει σχέσεις με τον συντοπίτη μας, αλλά από κάποιο σημείο και μετά (από τον περασμένο Σεπτέμβριο συγκεκριμένα), φαίνεται πως πέρασαν οι "γλύκες" και άρχισαν οι... εμπορικές σχέσεις μ΄ αποτέλεσμα να τον απειλεί πως αν δεν της δώσει χρήματα «θα τα μάθει όλα η γυναίκα του»!


Ο 45χρονος, που, προφανώς, δεν ήθελε να χαλάσει τον γάμο του, άρχισε να την... τροφοδοτεί με «χαρτζιλίκι», ώσπου, κάποια στιγμή, δεν άντεξε οικονομικά, αφού έδινε συνεχώς χρήματα στην 47χρονη, και αναγκάστηκε να ζητήσει την βοήθεια της Αστυνομίας.


Και, πράγματι, αμέσως, οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν μεθοδευμένες προσπάθειες για να συλλάβουν την αλλοδαπή επ΄ αυτοφώρω! Έτσι, αφού σημείωσαν κάποια χρήματα, τα έδωσαν στον συντοπίτη μας, και την ώρα που αυτός τα "προσέφερε" στην 47χρονη, επενέβησαν και την συνέλαβαν.


Για το θέμα, λοιπόν, αυτό, από την Αστυνομία ανακοινώθηκαν τα εξής:



Χθες (25-01-2017), το απόγευμα, συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 43χρονη υπήκοος Ρουμανίας, γιατί συμφώνα με σχετική καταγγελία το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο 2016 έως την 25-01-2017 εκβίαζε 45χρονο ημεδαπό αποσπώντας του διάφορα χρηματικά ποσά.

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *