ροή ειδήσεων

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 6,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ


Με 6,3 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου,
σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα της Κάπα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής, η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει ποσοστό 22,8%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 16,5%. Η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα με 6,5% και ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ με 5,2%, η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,2%, η Πλεύση Ελευθερίας επίσης με 2,2%, το Ποτάμι με 1,8%, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,4% και η Λαϊκή Ενότητα με 1,2%. Άλλο κόμμα θα προτιμούσε το 4,7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος «αγγίζει» το 27,9%.
Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 61% έναντι 21% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 23,5%, έναντι 18% του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμη, το αίτημα για άμεσες εκλογές γίνεται αποδεκτό από το 40% των ερωτηθέντων, ενώ το 46% θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στη σημερινή κυβέρνηση.
Εξάλλου, το 72% των ερωτηθέντων απαντά «όχι» και «μάλλον όχι» στο ερώτημα εάν θέλει να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το 26% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι». Όσον αφορά στη διάλυση της ευρωζώνης, «ναι» και «μάλλον ναι» απαντά το 47% και «όχι» και «μάλλον όχι» το 49,5%.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *