ροή ειδήσεων

Έκλεβε με το παιδί στην αγκαλιά! Bίντεο που εξοργίζει


"Στο μάτι" έβαλε ένα ζευγάρι "μακρυχέρηδων" ένα κινητό τηλέφωνο smartphone που ήταν προς πώληση σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, στο κέντρο των Χανίων.


Οι κλέφτες που κρατούσαν το παιδάκι τους, μπήκαν στο κατάστημα σαν πελάτες. Ο άντρας μάλιστα, για να "ρίξει στάχτη στα μάτια" αγόρασε κάτι πολύ φτηνό. Ο στόχος τους όμως ήταν άλλος, το κινητό που είχαν δει και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να αρπάξουν.

Στο βίντεο, φαίνεται ότι έρχονται σε συνεννόηση (0:24) ενώ δείχνουν να κοιτούν και να περιεργάζονται δήθεν από καταναλωτικό ενδιαφέρον, τα εμπορεύματα. Κάποια στιγμή η γυναίκα αφού τσεκάρει ότι δεν υπάρχει κανείς στο οπτικό της πεδίο, με γρήγορη κίνηση απλώνει το χέρι και παίρνει το κινητό (0:47) και το βάζει στο μπουφάν της, ενώ ο άντρας μόλις αντιλαμβάνεται ότι "αποστολή εξετελέσθη" ρίχνει λίγες κλεφτές ματιές τριγύρω και στη συνέχεια φεύγουν.

Το τραγικό είναι ότι αυτές τις συνεννοήσεις και την κλοπή την κάνουν μπροστά στα μάτια του παιδιού τους το οποίο η γυναίκα κρατά συνέχεια στην αγκαλιά της ίσως για... ξεκάρφωμα και να μην κινήσει υποψίες. Δεν περνά εύκολα από το μυαλό να τσεκάρεις μια μάνα που κρατά το παιδί στην αγκαλιά της.

Το ζευγάρι νόμιζε ότι δεν έγινε αντιληπτό όμως το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει τα πάντα και με μεγάλη ευκρίνεια τα πρόσωπά τους τα οποία για ευνόητους λόγους έχουμε θολώσει. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζητά από τους δράστες να πάνε στο κατάστημα και να πληρώσουν το κινητό αλλιώς θα κινηθεί με διαφορετικό τρόπο δίνοντας το βίντεο στην αστυνομία.



Πηγή: Flashnews




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *