επικαιρότητα

Στης… φυλακής τα σίδερα οι Μητρόπουλος, Ριαβόγλου!


Οι πρώτες αποφάσεις για το σκάνδαλο του μικρού «Κoriopolis» είναι πλέον γεγονός.
Σήμερα, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλλε ποινή φυλάκισης 4 και 2 ετών στους Κωνσταντίνο Ριαβόγλου και Θωμά Μητρόπουλο, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Αγροτικού Αστέρα κατηγορήθηκε για δωροδοκία σε τρία παιχνίδια. Πρόκειται για τα Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 (28/10/2009), Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 (13/3/2009) και Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009).Επίσης του επιβλήθηκε και πρόστιμο 35.000 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή φυλάκισης του Ριαβόγλου είναι με τετραετή αναστολή, με όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και υπό την επιμέλεια και επιτήρηση επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Όσον αφορά τον Θωμά Μητρόπουλο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για δωροδοκία στον αγώνα Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημέρα.Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά