επικαιρότητα

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΠΑΟΚ αύριο στο Βενετόκλειο


Ιδιαίτερο χρώμα για την ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H Hotels θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αύριο, Σάββατο, στο «Βενετόκλειο» κλειστό Γυμναστήριο θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια της Basket League και συγκεκριμένα για τη 15η αγωνιστική.

Είναι το πρώτο ματς των «θαλασσί» στη Ρόδο για το νέο έτος και διεξάγεται μετά το νικηφόρο πέρασμα του Κολοσσού από το Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική (83-77).

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα αρχίσει στις 5μ.μ.


Την Κυριακή στις 11π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ροδίνι η κοπή της βασιλόπιτας της ΚΑΕ, που έχει ως κεντρικό θέμα την ιστορική διαδρομή της.

Σημειώνεται ότι το Σωματείο ιδρύθηκε το 1963, μετά από πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων με την ονομασία «ΚΟΛΟΣΣΟΣ», για να συνδεθεί με την ένδοξη ιστορία της Ρόδου.

Σκοπός του ήταν να υποστηρίξει αγωνίσματα και κλασσικά αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι που ξεκίνησαν την ιστορία, θα καταθέσουν γεγονότα από την εποχή εκείνη και θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες το γενικότερο κλίμα και την απόφασή τους για τη δημιουργία του αθλητικού σωματείου.

ερτ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά