επικαιρότητα

ΛΟΥΚΕΤΟ σε πασίγνωστη εφημερίδα της Ελλάδας


Σε ποια πασίγνωστη εφημερίδα μπαίνει λουκέτο;Μετά την ιστορικής σημασίας κατάρρευση του ΔΟΛ και τους εκατοντάδες εργαζομένους το Ομίλου να μένουν στον δρόμο, μια ακόμη ιστορική πασίγνωστη εφημερίδα βάζει λουκέτο.Ο κόσμος των media, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τις απανωτές πτωχεύσεις και τα λουκέτα, αναμένεται να γίνει σημαντικά πτωχότερος.


Στη δραματική λίστα των μιντιακών πτωχεύσεων έρχεται να προστεθεί και ο Ελεύθερος Τύπος.Κατατέθηκε, σύμφωνα με τις typologies.gr, η αίτηση υπαγωγής του «Ελεύθερου Τύπου» στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα.Η αίτηση υπεβλήθη στις 30 Δεκεμβρίου 2016 και θα εξεταστεί υπό το καθεστώς της προηγούμενης νομοθεσίας, που προστατεύει τους ιδιοκτήτες, και όχι του νέου νόμου 4446/2016, που δίνει προβάδισμα στις τράπεζες.Οι διαδικασίες πτώχευσης και λουκέτου για τον Ελεύθερο Τύπο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, λειτουργώντας ως ταφόπλακα στα απανωτά λουκέτα στον δημοσιογραφικό χώρο.Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος του ΔΟΛ, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και για τον Ελεύθερο Τύπο, ο οποίος βγάζει επίσης στον δρόμο δεκάδες δημοσιογράφους.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά