ροή ειδήσεων

Συνελήφθησαν δέκα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Ρόδο


Συνελήφθησαν χθες (14.01.2017) το βράδυ στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 39χρονη υπήκοος Ουκρανίας, οκτώ ημεδαποί ηλικίας από 29 έως 64 ετών και 52χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διενέργεια και συμμέτοχη σε παράνομά τυχερά παιχνίδια.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, χθες (14.01.2017) το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου στοχευμένος έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».


Συγκεκριμένα η 39χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είχε επιτρέψει τη διοργάνωση του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD'EM», το οποίο διενεργούσε 52χρονος ημεδαπός ως «dealer» και συμμετείχαν σε αυτό οκτώ παίκτες-πελάτες.


Κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 914,5 ευρώ που κατείχαν και στοιχημάτιζαν οι κατηγορούμενοι, μάρκες, τράπουλα με την οποία διενεργούνταν το παράνομο παίγνιο, κασετίνα που περιείχε διάφορες μάρκες και δύο παιγνιομηχανήματα «Τρίλιζα».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (15.01.2017) στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


http://topika-nea.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *