επικαιρότητα

Δηλητηριάστηκαν από μαγκάλι! Δύο σε σοβαρή κατάσταση


Το βράδυ της Πέμπτης, το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για να πάει σε σπίτι, στην συνοικία του Μπεντεβή, όπου υπήρχε κάποιος ασθενής.


Σύμφωνα με το FlashNews, μόλις έφτασε εκεί το ασθενοφόρο, οι διασώστες βρέθηκαν σε μια περίεργη κατάσταση όπου κάποιοι αλλοδαποί τους είπαν πως ένας από αυτούς δεν αισθανόταν καλά καθώς είχε πυρετό, χωρίς να δίνουν άλλες πληροφορίες.

Κατά την διακομιδή του στο ασθενοφόρο, ο συγκεκριμένος λιποθύμησε και ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να μάθουν από τους άλλους τι είχε συμβεί, λιποθύμησε ακόμη ένας αλλοδαπός.

Άμεσα και οι δύο μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο, ενώ στην συνέχεια το πλήρωμα του ασθενοφόρου επέστρεψε στο σπίτι, όπου χάρη στην επιμονή τους διαπιστώθηκε πως υπήρχε και τρίτος με τα ίδια συμπτώματα, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τελικά, προέκυψε πως στο σπίτι διέμεναν πέντε αλλοδαποί οι οποίοι είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν από το τσουχτερό κρύο, με αποτέλεσμα, λόγω των αναθυμιάσεων, να πάθουν δηλητηρίαση από το μονοξείδιο του άνθρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο από τους τρεις είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση...

Πηγή: FlashNews
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά