ροή ειδήσεων

Υπ. Τουρισμού: Διάψευση για την ΑΣΤΕ Ρόδου


Με αφορμή άρθρο-καταγγελία που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Ροδιακή με τίτλο «Τίτλοι Τέλους στην Α.Σ.ΤΕ Ρόδου» και που αναπαρήχθη σε τοπικά ΜΜΕ, η Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, αναφέρει τα εξής:

«Πρόκειται για κείμενο με ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες που επιχειρεί να δημιουργήσει λανθασμένες και παραπλανητικές εντυπώσεις για το μέλλον της Σχολής.

Η Γενική Γραμματεία Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού έχει αναλάβει και επεξεργάζεται την τελική και ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης, που είχε εγκαταλειφθεί στο παρελθόν από τις αποφάσεις των προηγουμένων κυβερνήσεων.

Από την πλευρά μας σχεδιάζουμε την αναβάθμιση της σχολής ΑΣΤΕΡ της ΑΣΤΕΚ και των 8 δημοσίων ΙΕΚ Τουρισμού καθώς και την επαναλειτουργία της Σχολής Ξεναγών και ήδη επεξεργαζόμαστε την τελική νομοθετική ρύθμιση.

Η τουριστική εκπαίδευση αποτελεί για το Υπουργείο Τουρισμού τομέα υψηλής προτεραιότητας.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ποιότητα του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος και των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, και δίνουμε έμφαση στην κατάρτιση του ανθρωπίνου δυναμικού σε έναν τόσο σημαντικό κλάδο, που συνεισφέρει καθοριστικά στην ελληνική οικονομία και που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες».

epoli.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *