επικαιρότητα

Τριανταφυλλίδης: Χτυπήσαμε το ρετιρέ της φοροδιαφυγής του ΦΠΑ


πάνω από το στόχο η Ρόδος 165,6%«Σε αυτούς που επιμένουν να θεωρούν και να απαξιώνουν το πλεόνασμα με το επιχείρημα ότι η υπεραπόδοση του πλεονάσματος προήλθε αποκλειστικά από την υπερφορολόγηση απαντούμε με στοιχεία», τονίζει ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«Γιατί επί ημερών προηγούμενων Κυβερνήσεων η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Ρόδος δεν ήταν πρωταθλήτριες στο κυνήγι της συλλογής του ΦΠΑ και αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2016, όπου με βάση το στόχο η Μύκονος απέδωσε 170,1% πάνω από το στόχο, η Ρόδος 165,6 πάνω από το στόχο και η Σαντορίνη 114,4 πάνω από το στόχο; Αυτό σημαίνει στοχευμένη επιχείρηση κατά της φοροδιαφυγής στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και στη Ρόδο, και όχι στο Πέραμα, στη Δραπετσώνα και στο Κερατσίνι. Καταλαβαίνετε το ταξικό πρόσημο και μη μου πείτε ότι η φτωχολογιά πηγαίνει τουρισμό στα τρία αυτά νησιά;».


«Αυτά τα στοιχεία αναδεικνύουν και απαντούν στο ερώτημα από πού προήλθαν τα έσοδα και το πλεόνασμα, τις δικές μας προτεραιότητες και σε ποια κατεύθυνση ήταν το κυνήγι της φοροδιαφυγής. Αυτή η επιτυχής και αποτελεσματική προσπάθεια να συλλέξουμε τη φοροδιαφυγή από αυτούς που είχαν καλομάθει και καλοσυνηθίσει να πληρώνουν εθελοντικά το φόρο, δηλαδή των πλουσίων, “αν θέλουν πληρώνουν, αν θέλουν δεν πληρώνουν”, αυτά τελειώσανε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: ο κουκουρουκου αγόρασε ξυπνητηρι;
τον ειδα πριν τις 12 σε στημένο βιντεο στο φουμπου

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά