ροή ειδήσεων

Ανατριχιαστικό: Καλλονή επισκέφθηκε την Ελλάδα και «είδε» το θάνατό της στην Κωνσταντινούπολη!


Ανατριχίλα προκαλούν οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο κλαμπ «Ρέινα» της Κωνσταντινούπολης, την Πρωτοχρονιά, από επίθεση ένοπλου τζιχαντιστή.

Μια νεαρή γυναίκα, η Rita Chami βρήκε τραγικό θάνατο, ξεψυχώντας στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, Elias Wardini, ωστόσο το μακάβριο γεγονός ότι είχε προβλέψει το θάνατό της με μια ανατριχιαστική ανάρτηση στα social media, προτού καν ταξιδέψει στην Τουρκία, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η 26χρονη καλλονή, ένα από τα 39 θύματα του μακελάρη, και ο συνομήλικος σύντροφός της βρέθηκαν στην τουρκική πόλη για την Πρωτοχρονιά, αφού προηγουμένως είχαν επισκεφθεί τη Βαρκελώνη και τη χώρα μας.



Τα δύο νέα παιδιά λάτρευαν τα ταξίδια, ωστόσο η πανέμορφη Λιβανέζα φαίνεται πως είχε αισθανθεί ότι κάτι κακό επρόκειτο να της συμβεί, θορυβημένη προφανώς από τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα στη γείτονα χώρα.

«Ελπίζω να περάσουμε ωραία (στην Τουρκία). Στη χειρότερη περίπτωση να πεθάνω από μία έκρηξη και να πάω να βρω τη μαμά μου», είχε γράψει η Chami στο Facebook πριν καν φτάσει στην Κωνσταντινούπολη…



Η Chami είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της από καρκίνο, ενώ ταξίδευε με το φίλο της – ο οποίος σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση – σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την απώλειά της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι λίγες ώρες προτού οι δύο νέοι βρουν τραγικό θάνατο, ο Elias Wardini είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του από μια χιονισμένη πλατεία της Πόλης που έμελλε να γίνει και ο τελευταίος σταθμός της ζωής τους…



Την ίδια ώρα, βαθιά θλίψη προκαλούν οι φωτογραφίες των θυμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των τουρκικών αρχών, τα θύματα της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία είχαν καταγωγή από τη Σαουδική Αραβία, το Λίβανο, το Ιράκ, την Τυνησία, τη Γαλλία, το Μαρόκο, την Ιορδανία, τον Καναδά, την Ινδία, το Κουβέιτ, το Ισραήλ, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Ρωσία.




Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα άλλο ζευγάρι νέων από το Λίβανο, το οποίο είχε επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, κάνοντας ένα διάλειμμα των σπουδών του στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες των θυμάτων:

H Alaa Al-Muhandis, μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών από το Οντάριο του Καναδά:



Η Ινδή σχεδιάστρια μόδας Khushi Shah:



Ο διευθυντής του Bollywood Abis Rizvi:



Ο φρουρός ασφαλείας Fatih Cakmak (στη photo μαζί με τον Ζιντάν) είχε επιβιώσει από την επίθεση στο γήπεδο της Μπεσικτάς αλλά σκοτώθηκε στο Reina:









Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *