ροή ειδήσεων

Η Γερμανία «τρέμει» για την παντοκρατορία της μετά την εκλογή Τράμπ


Γερμανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνομιλίες με μέλη της μεταβατικής ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουν καταφέρει να καταλάβουν τι είδους εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας επιθυμεί να ακολουθήσει, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος.

«Τελικά η υπόθεση παραμένει ότι δεν υπάρχει σαφής, συνεπής και εμπεριστατωμένη εικόνα του είδους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που θέλει να επιδιώξει στον κόσμο η νέα κυβέρνηση Τραμπ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ στη διάρκεια τακτικής κυβερνητικής συνέντευξης Τύπου.

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως πλέξει το εγκώμιο του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κι έχει προτείνει σε ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα πρόσωπα που διάκεινται φιλικά προς τη Μόσχα.




Αν ο Τραμπ επιδιώξει να βελτιώσει τις σχέσεις με το Κρεμλίνο, το γεγονός θα μπορούσε να κλωνίσει τη Γερμανία, η καγκελάριος της οποίας Άνγκελα Μέρκελ έχει στηρίξει την επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/17 16:31

    Παπαριές ακούω κάθε τόσο! Αν θέλει η Ρωσία και σας κόψει το φυσικό αέριο θα ψοφήσετε στο κρύο!!!! Οποιος τα έβαλε με την Ρωσία την πάτησε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/17 16:44

    Βρε ανεγκέφαλοι, ξέρετε τι καλό κάνατε στην Ρωσία με τις κυρώσεις;;; Ανοιξαν παλιά εργοστάσια και βιοτεχνίες, βρήκαν νέους εισαγωγείς εξ ανατολών και άντε τώρα εσύ αν ακυρωθούν οι κυρώσεις να ξαναβρείς τις ίδιες αγορές. Δεν τα δείχνουν τα βοθροκάναλα τι λένε οι βιοτέχνες Ρώσοι που ευχαριστούν την Δύση και παρακαλάνε να επεκταθούν ακόμα οι κυρώσεις γιατί ο Πούτιν έχει ρίξει πολλά ρούβλια στην εκβιομηχάνιση της Ρωσίας για να ανεξαρτητοποιηθεί από την Δύση! Τις ίδιες μαλακίες κάνανε οι Αμερικάνοι με Λιβύη και Ιράκ και τα δώσανε στο πιάτο στους Ρώσους!! Αλλά είναι τόσο μακάκες Ολάντ, Μέρκελ και σία που παίζουν το παιχνίδι των Αμερικάνων και έχουν κλείσει εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις στην ΕΕ από το εμπάρκο αυτό! Αν νομίζετε ότι η Ρωσία σας χρειάζεται, είστε πολύ γελασμένοι, το αντίθετο συμβαίνει! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *