ροή ειδήσεων

Πίτα και βραβεύσεις από Κολοσσό Ρόδου


Ο Κολοσσός Ρόδου διοργανώνει την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Ροδίνι και περιμένει άπαντες να δώσουν το παρών.

Η φετινή εκδήλωση των «θαλασσί» θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/01, στις 11.00, και θα είναι αφιερωμένη στους ιδρυτές του Ερασιτέχνη. Με νέα ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ υπενθυμίζουν πως πρόκειται για μια καλή ευκαιρία, για όλους, να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Η ανακοίνωση: «Την παραδοσιακή βασιλόπιτα θα κόψει η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Ροδίνι, με το Δ.Σ., την αθλητική και προπονητική ομάδα, τις ακαδημίες και τους γονείς, τις αρχές τους τόπου, φορείς, χορηγούς, υποστηρικτές και φίλους της ομάδας. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, η απονομή τιμητικής διάκρισης στους ιδρυτές του Α.Ο. Κολοσσός και βεβαίως οι ευχές προσωπικές και αγωνιστικές για τη νέα χρονιά.

Η πορεία του ΑΟ Κολοσσός, από την 1η Δεκεμβρίου 1963 έως σήμερα, είναι μεγάλη και πλούσια σε έργο αθλητικό και κοινωνικό, με σεβασμό πάντα στην ιστορία και τους Ροδίτες που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την πρωτοβουλία των πρωτεργατών. Σήμερα, υπερήφανα η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels με το γαλάζιο και λευκό χρώμα στην εμφάνισή της κρατάει ψηλά τα ιδεώδη και την αθλητική παράδοση της Ρόδου, μοναδική ομάδα στην Α1 κατηγορία σε όλο το Αιγαίο εδώ και δώδεκα χρόνια. Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας είναι η ευκαιρία συνάντησης με την ομάδα, των ανθρώπων που έχουν καταθέσει ψυχή και υποστήριξη κάθε είδους, καθώς και όλων των φίλων που έχουν στην καρδιά τους τον Κολοσσό H Hotels και γεμίζουν το γήπεδο στους αγώνες».



Στο Ροδίνι θα λάβει χώρα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κολοσσού Ρόδου, την Κυριακή 29/01 και ώρα 11.00.

Οι «θαλασσί», στο περιθώριο της εκδήλωσης, θα τιμήσουν και τους ιδρυτές του Ερασιτέχνη. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες την ΚΑΕ καλούν όλο τον κόσμο να τους τιμήσει την παρουσία του: «Φίλοι του Κολοσσού H Hotels, κρατήστε την ημερομηνία, θα βρεθούμε όλοι εκεί!».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *