ροή ειδήσεων

Φιάσκο με τον Πάσσαρη: Δεν εκδόθηκε στην Ελλάδα για να δικαστεί λόγω… μη μετάφρασης!


Απίστευτο φιάσκο με τη δίκη του Κώστα Πάσσαρη,
στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν μεταφραστεί τα απαραίτητα έγγραφα που έπρεπε να σταλούν στο ρουμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να εκδοθεί ο γνωστός κακοποιός και να δικαστεί στην Ελλάδα, για κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο δικαστήριο είχαν προσέλθει δεκάδες συγγενείς θυμάτων και μάρτυρες, ενώ παρών ήταν και ο μοναδικός επιζών, εξωτερικός φρουρός Ανδρέας Φυσέκης, ο όποιος ήταν μαζί με τους αστυνομικούς, Διονύσιο Αλεβιζόπουλο και Αθανάσιο Δρακόπουλο, που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις σφαίρες του Κώστα Πάσσαρη, στις 16 Φεβρουαρίου του 2001.

Τελικά, η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Δεκεμβρίου του 2017, προκειμένου, έως τότε, να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που απαιτείται ώστε να εκδοθεί στη χώρα μας ο Πάσσαρης, που κρατείται στις φυλακές Κραϊόβα της Ρουμανίας.




Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Παρασκευή (13/01/2017), στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο Πάσσαρης θα δικαζόταν και για άλλες υποθέσεις, όπως και στις 25 Ιανουαρίου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ούτε και εκεί θα εμφανιστεί!

Ο συνήγορος του Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης υποστήριξε, σε δηλώσεις του, ότι ο πελάτης του επιθυμεί «διακαώς» να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί και λογοδοτήσει για ό,τι έχει κάνει, όπως επιθυμεί, επίσης, να εκτίσει στη χώρα μας το υπόλοιπο της ποινής του για τα αδικήματα που έχει διαπράξει στη Ρουμάνια.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *