ροή ειδήσεων

Ολοι οι Ελληνες πρέπει να απαιτήσουμε να κληθεί ο Αρτέμης Σώρρας στην Βουλή και στην συνέχεια στην Κεντρική Τράπεζα Ελλαδος...


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ LIVE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΗΣ...
ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΩΝ??

ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ???

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ??

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ???

ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ??


ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ........

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ LIVE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΝΟΗΤΟΙ Ή ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

epanastatikanea.blogspot.g


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/1/17 16:03

    Σκατα στα μούτρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/17 19:55

      ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ(Η) ΕΙΣΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΓΙΑΤ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ 10 ΕΥΡΩ ΠΛΑΣΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ? ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ (η) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/17 19:18

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/17 09:04

    Μιλώντας στην εφημερίδα, Real News,(15-1-2017) ο Αρτέμης Σώρρας, αναφέρει σχετικά με τα απίθανα ποσά που ισχυρίζεται πως έχει
    “Ο κόσμος ξεχρεώνει με δικά του λεφτά. Από το 2012 τα εξακόσια δισεκατομμύρια έχουν μπει στον κυρίαρχο ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανήκουν σε κάθε Έλληνα. Γίνεται μια εντολή εξουσιοδότησης, με την οποία ο πολίτης πληρώνει.”

    Όσο για τα χρήματα, που αναγκάζονται να πληρώσουν οι πολίτες που επιλέγουν να ακολουθήσουν την “συμβουλή” του Αρτέμη Σώρρα, ο ίδιος αναφέρει: “Τα χρήματα είναι για τον δικαστικό επιμελητή, δεν τα παίρνουμε εμείς. Πάντα όλη μου τη ζωή, με χτυπούσαν. Από τότε που εμφανίστηκα και πήγα στους κραταιούς, στους τότε κραταιούς του '12, στον Άρειο Πάγο, στη Βουλή και είπα, πριν μπείτε στο τρίτο μνημόνιο, ελάτε να ξεμπερδέψουμε με το χρέος της Ελλάδας. Το '12 είχαν στοχεύσει να πτωχεύσουν την Ελλάδα. Όλα αυτά τα ζώα που νομίζετε ότι είναι ελίτ στον πλανήτη είναι ζώα, είναι φοβισμένα ανθρωπάκια, που στο τέλος είναι τόσο φοβισμένα που θα έχουν φύγει μέχρι να περάσω. Και θέλω να περάσω και την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια θρησκεία.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/17 09:08

    ο Αρτέμης Σώρρας, αναφέρεται και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πήγα και του είπα, ρε παπά, ξέρεις ότι είσαι αντιπρόεδρος της Εθνικής και τώρα έχουμε πρόβλημα με την Εθνική; Μου λέει, όχι παιδί μου, δεν το ξέρω. Και ως αντιπρόεδρος του λέω, επειδή βαριέσαι και είσαι και λίγο μεγάλος, δεν με κάνεις εμένα εκπρόσωπο, να πάω να καθαρίσω το μαγαζί με τις μετοχές μου, να τα βρω και να σου δώσω κι εσένα μια μετοχή, έτσι για τους πιστούς; Την απάντηση την είδατε, ότι δεν μπορεί να την πάρει γιατί δεν έχω πληρώσει την εφορία. Ποια; Η εκκλησία, η εβραιοεκκλησία που δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία. Πόσο ρατσισμό κάνουν στους Έλληνές μου; Στον λαό μου;”


    Με τον βερμπαλισμό που τον διακρίνει, ο Αρτέμης Σώρρας, προεξοφλεί και την τύχη του μορφώματός του στις εκλογές: “Όχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία. Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια, πριν από ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35%. Μεγάλη πολυτέλεια για μένα θα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας. Όλα τα καθίκια απέναντι στον ελληνικό λαό θα τα βάλω να γονατίσουν. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση. Θα σπαταλήσω τη μεγαλοπρέπειά μου γι αυτούς, θα το κάνω.”

    Για τις επιθέσεις στα γραφεία του, αλλά και στον ίδιο, απαντά: “Μου έχουν σπάσει 105 γραφεία. Έγινε απόπειρα δολοφονίας μου στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο. Τριάντα άτομα έσπασαν το μαγαζί μου, επιτέθηκαν με πέτρες, καρέκλες και μαχαίρια. Υπάρχει μια τεράστια οργάνωση εγκληματική, η οποία κυνηγάει την “Ελλήνων Συνέλευσις”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/1/17 09:10

    ..για τους πρόσφυγες με τα χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους (που όμως επιλέγουν να μένουν σε καταυλισμούς;) “Έχουμε μια λίστα με 97 διαφορετικές φυλές. Δεν έρχονται μόνοι τους, τους φέρνουνε. Έχουν όλοι χρήματα. Έχουμε ένα περίπτερο που έχουμε τραβήξει τουλάχιστον 160' βίντεο, στο οποίο όλοι οι λαθρομετανάστες είναι φορτωμένοι με 500άρικα. Έχουμε ένα περίπτερο που ο καθένας μπαίνει μόνο με πεντακοσάρικο και παίρνει πράγματα. Έχουμε πιάσει μετανάστες που έχουν 150 χιλιάρικα. Έχουμε από ένα νοσοκομείο τουλάχιστον 15 βίντεο, που μετανάστες έχουν 150.000, 60.000, 70.000, 80.000 ευρώ πάνω τους, χρήματα που ο Έλληνας ποτέ δεν θα τα είχε. Η Ελλήνων Πολιτεία θα ψάξει όλα τα στοιχεία. Από που έρχεσαι, γιατί ήρθες...”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/1/17 09:12

    Όσον αφορά το αν θα κατέβει στις εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι θα το κάνει και προεξοφλεί, μάλιστα, ότι θα... σκίσει.
    «Όχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία.
    Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια, πριν από ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35%.
    Μεγάλη πολυτέλεια για μένα θα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας.
    Όλα τα καθίκια απέναντι στον ελληνικό λαό θα τα βάλω να γονατίσουν. ....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/1/17 13:39

    REAL NEWS

    https://youtu.be/986odtWsENU

    14-1-2014
    O AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ν ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/1/17 15:09

    Θα τρελαθούμε τελείως;
    Στο Spiegel o Σώρρας ως «σωτήρας»
    16.01.2017 - 13:52
    Την περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα παρουσιάζει σήμερα αναλυτικά στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
    16.01.2017 - 13:52 0

    Παραλληλισμοί με Τραμπ και AfD

    Άρθρο της Deutsche Welle αναφέρει ότι το Spiegel σημειώνει ότι η περίπτωσή του Σώρρα αρχίζει να προκαλεί ανησυχία στα παραδοσιακά κόμματα,.............


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *