ροή ειδήσεων

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Αγανάκτησε ο άνθρωπος και έστειλε το «μήνυμα» σ΄ όλους όσους δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για την καθαριότητα!

Είναι σ΄ όλους γνωστό ότι, πολλοί συντοπίτες μας, που έχουν στα σπίτια τους ζώα, και κυρίως σκυλιά, δεν δείχνουν να πολυενδιαφέρονται να καθαρίζουν τα περιττώματά τους, όταν τα βγάζουν βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους.

Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις, παρατηρείται το φαινόμενο στους δρόμους να υπάρχουν ακαθαρσίες τις οποίες ο κόσμος τις πατάει και τις μεταφέρει στα σπίτια του προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό σοβαρά προβλήματα υγείας στα μέλη των οικογενειών τους.


Βέβαια, έννοια που τους έφαγε! Αυτοί, τη δουλειά τους να κάνουν, και πάει τελείωσε!


Κάπως έτσι, λοιπόν, συμβαίνει και σε μια περιοχή της Κρεμαστής, μ΄ αποτέλεσμα κάποιοι περίοικοι ν΄ αγανακτήσουν από την κατάσταση που παρατηρείται, και να στείλουν το γραπτό «μήνυμά» τους!

Τώρα, αν αυτό έφτασε μέχρι τα μάτια και τ΄ αυτιά σ΄ εκείνους που προκαλούν τα προβλήματα, δεν το γνωρίζουμε! Ωστόσο, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι, σπάνια βλέπει κανείς στους δρόμους ιδιοκτήτες ζώων να κρατούν στα χέρια τους κάποιο σκουπάκι ή κάποια τσαντούλα για να μαζεύουν τα περιττώματα των σκυλιών. Κι αυτό ίσως λέει πολλά!..





http://topika-nea.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/1/17 23:11

    Παντού αυτό γίνεται!
    Ελάτε και στην Μητρόπολη,και στο δρόμο που οδηγεί στο 2 δημοτικό σχολείο και θα καταλάβετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/17 12:45

    Ψιλοπράματα... Ελάτε να δείτε στο καρακόνερο τι γίνεται. Όλη η μπλέμπα μαζεμένη εκεί (Η τρούμπα στην ακμή της ήταν καλύτερη) ΣΥΝ τα κοπρόσκυλα. Το σκατό πάει σύννεφο. 2-3 φορές στις 10 αν γυρίσω σπίτι βράδυ, έχω πατήσει σκατα. Γαμημένο κράτος με σκατονόμους που δεν βρίσκεις το δίκιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/17 21:34

    Κοπροσκυλα ε? Μα πως γεννιουνται ολοένα και περισσοτερα αδεσποτα? Απο κατι αφενταδες σαν και του λογου σου που παρατανε τα ζωα στο δρομο σαν σκουπιδια...να φανταστω οτι εσυ το τσιγάρο σου το κρατας μεχρι το σπιτι?και αμα καταβροχθησεις κανενα σουβλακι θα το πεταξεις στον καδο ετσι?
    Κοπροσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/17 01:48

      Αστο μεγάλε, Πρώτον δεν έχω σκύλο δεύτερον δεν καπνιζω και τρίτον τα χαρτια απο τα σουβλάκια τα πεταω στους κάδους. Τέταρτον, πρέπει να είμαι ο μοναδικός που ξεχορταριάζω και καλωπίζω τα δέντρα έξω απο το σπίτι μου πέμπτον πρέπει να είμαι ο μοναδικός που ότι σακουλα και οτι αλλο σκατα πετάτε στο δρόμο το μαζεύω και το πετάω στον κάδο σκουπιδιών έκτο πρέπει να είμαι ο μοναδικός που πλακωσα στο ξύλο 2 κολοπαιδα τουρίστες που πεταξαν επιδεικτικά γελώντας το περιτύλιγμα απο τα κρουασαν και ενα κουτι αναψυκτικού έξω απο το βασιλόπουλο στη Ρόδου-Καλλιθέας...και πολλά άλλα γιατι? γιατί αγαπάω τον τόπο μου και δεν ειμαι ΖΩΟΝ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/17 18:01

    Και στην Παστίδα μια απο τα ίδια. Αλλά δεν φταίνε τα σκυλιά αλλά τα ΖΩΑ τα αφεντικά τους.
    Πρέπει να κάνουν ότι γίνεται και στο εξωτερικό. Αν σε σταματήσουν και δεν έχεις μαζί σου σακούλες (που κανένας δεν έχει), σημαίνει ότι δεν έχεις σκοπό να τα μαζέψεις. Σε αυτή την περίπτωση, ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!
    Να μαζέψει και κανένα φράγκο το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *