ροή ειδήσεων

Η σοκαριστική δήλωση του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ -«Αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων»


Ο Tζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων μετά από αρκετές απόπειρες, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στο Twitter από τον σύντροφό του.

Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ μάλιστα είχε κάνει αρκετές απόπειρες στο παρελθόν.



Ο Φαντί Φαουάζ, ο οποίος βρήκε τον Τζορτζ Μάικλ νεκρό στον κρεβάτι το πρωί των Χριστουγέννων, ανέφερε πως το είδωλο της ποπ «το μόνο που επιζητούσε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει».

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις.



Δεν είναι σαφές γιατί ο Φαουάζ δημοσίευσε κάτι τέτοιο στα social media ή αν έπεσε θύμα χάκερ, καθώς λίγη ώρα μετά τα tweets δεν υπήρχαν στον προφίλ του και ο λογαριασμός του ήταν κλειστός.


Η πρώτη νεκροψία δεν έδειξε με σαφήνεια τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ η αστυνομία χαρακτήρισε τον θάνατό του ως... ανεξήγητο.

Πάντως θα υπάρξουν κι άλλα τεστ για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του είχε να κάνει με ναρκωτικά ή κάποιου είδους άλλες ουσίες.



Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τζορτζ Μάκλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα.

Φωτογραφίες: ΑP



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *