ροή ειδήσεων

ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΤΟΠΟΛΕΙΟ!!!


ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ: ΠΗΓΑ ΒΡΆΔΥ ΤΗΣ 3/1/2017 ΚΑΙ ΑΓΌΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΆΚΙ

ΚΑΙ ΈΔΩΣΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΉ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΆΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΚΑΡΤΑ.
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΌΜΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΆΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ??? 
ΚΑΘΙΣΜΈΝΟΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ!!!!

(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ)


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/1/17 23:16

    προβατο παιξε το παιχνιδι τους,γινε το πιονι τους κ κανε κ τον αδικημενο,ρουφινεψε κιολας ισως παρεις μπονους δωρεαν πλυσιμο αυτοκινητου.ξυπνειστε ταγαρια που χορευεται σε οτι ρυθμο σας προσταξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο φιλε. Μια προτροπη... ολοι να κανουμε το ιδιο αφου ειναι προς συμφερον του καταναλωτη. και εγω το ιδιο επαθα με γνωστο μεγαλο ζαχαροπλαστειο που δεν δεχτηκε καρτα γιατι δεν εκοβε αποδειξεις στα παγωτα . φυσικα δεν ψωνισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/17 11:06

    gia ena souvlaki edoses karta re si? ksereis poso tha tou praei i trapeza kai i eforia? oute o kopos na paei stin trapeza. ma gia ena souvlaki karta eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα η εγκύκλιος δεν υπεγράφη αλλα το πιο πιθανό είναι
      Οι μεταξύ των επιχειρήσεων συναλλαγές θα γίνονται με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή μέσω e-banking για ποσά άνω των 50 ευρώ.
      Ας κάνουν υπομονή οι καλοί Έλληνες που ασχολούνται με τους Σουβλατζηδες και τους περιπτεραδες.
      ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.
      Όταν κάνετε διπλό εργασία μαύρη εσείς δεν είστε φοροφυγαδες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/19 16:08

      το pos 1 γ**** τοις εκατο κραταει αφηστε τις δικαιολογιες σας εμποδειζει να τα παιρνετε μαυρα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/17 11:29

    ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/17 12:41

    Κόφτε ρε πια τις μαλακίες. Έτσι κάνετε λεφτα εδω στη Ρόδο απατεώνες? Χωρίς αποδείξεις? Τι θα του πάρει ρε η τράπεζα? το ίδιο ποσοστό % είναι για το σύνολο του τζίρου είτε είναι 2 ευρώ είτε 1000. Ασε που σε μεγάλους τζίρους κάνουν έκπτωση. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ρε φίλε. μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να αποκαλείς όλους τους Ρόδιτες απατεώνες τρως ψωμί από τη Ρόδο.
      Από που είσαι εσύ? Έλα να σου δώσουμε τα λεφτά που κάναμε. Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι κατάχρεωμενες. Βγάζεις πολύ μίσος για τους Ρόδιτες.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/17 01:41

      Τριαντενός είμαι ρε δεν με φιλοξενει κανείς...και σας ξερω καλά τόσα χρόνια υπάλληλος

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/17 13:02

    Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν κάποιος από τις Αρχές ζήτησε ή θα ζητήσει τα στοιχεία της καταγγελίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/17 13:10

    εφοσον θελετε να πληρωνετε με καρτες,τραπεζες δεν θα ξανασπασετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/17 13:23

    Ρε ξυπνήστε πέστε μου 1 λόγο να κουβαλάς λεφτά 1 μόνον.εχεις την καρτουλα σου 1 χρεωστική και είναι το ίδιο και πιο βολικό δλδ οπότε πατε εξωτερικό με μετρητά είστε έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/17 13:33

    ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/17 13:39

    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!! ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/17 13:46

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΑΠΙΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/17 14:06

    Απο το πρωτο λεπτο ολες οι συναλλαγες με καρτα μονο ετσι θα πειασουν την φοροδιαφυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/17 16:31

    ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/17 17:34

    ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ!!! ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΛΎΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ,ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΡΕΣΤΑ ΚΛΠ).!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΦΟΤΟΦΥΓΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/17 17:35

    bravo file ke ego etsi thelei kanei theli plirosi karta gia ola ala edo to elada oli vrizi emena sigaritiria sto kirio pou pigi me garta plirosi zouvlaki etsi ta tosi elada. re sovareftite ligo kai kopste tis mamakies mathate kai tin karta tora e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/17 18:55

      ΜΆΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΣΧΌΛΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/17 18:19

    Μπράβο σου που πλήρωσες με κάρτα. Εγω πάλι αν αγοράσω κάτι από οποιαδήποτε μαγαζί και δεν κόψει απόδειξη δεν διαμαρτύρομαι, αλλά δεν ξαναπαταω. Πρέπει όμως να πω ότι τα περισσότερα μαγαζιά στη Ρόδο κόβουν αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/17 18:45

    Ρ0ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ / ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/17 03:36

      Πεστα ρε φιλε τέτοιοι κακομοιριδες είναι με αυτά τα μυαλά μας καταντήσαν έτσι ρουφιανοι την κουκούλα ολοι

      Διαγραφή
  18. Αναφέρεσαι σε όλους τους Ροδίτες.
    Εσύ από που είσαι και μην μου πεις ότι στον τόπο σου οι σουβλατζηδες τα χτυπάνε όλα.
    Και αν νομίζετε ότι η φοροδιαφυγή γίνεται με τα σουβλάκια και τις τσίχλες είστε γελάμενοι.
    Αλλού να ψάχνουν αλλά δεν μπορούν να πειραξουν τους μεγαλοεπιχειρηματιες.
    Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/1/17 21:47

    Περιμένω να χρησιμοποιήσω κάρτα στη Λαϊκή ! Εκεί κι αν δεν κόβουν αποδείξεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/1/17 11:48

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΣΟΙ ΕΔΩ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΙΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ????.ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Π.Χ Κ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΡΑ 50Ε Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 40 ΓΙΑΤΙ ???ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ 'ΜΗ' ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ 'ΜΗ' ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!????ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/1/17 11:55

    Κ που στε....καρτακηδες? Στηθειτε στην ουρα να τσιπαριστειτε καπου παρακατω...η φοροδιαφυγη φταιει που ολα τα βρωμοσκυλα εχουν πεσει να μας φανε? Κοιμαστε ορθιοι...κατσετε κ χαζευετε το δεντρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/1/17 13:01

    Γιδια: η προμηθεια των τραπεζων ειναι επι της αξιας της συναλλαγης. Αρα ορθως θα επρεπε να εχει υπολογιστει στο ποσοστο κερδους που εχει καθε προιον. Τρεχεις να χτισεις αφορολογητο με το σουβλακι ε; Ομως δεν διαμαρτυρεσαι που δεν περνουν οι δεκο χρονια τωρα..απο τα βασικοτερα εξοδα του νοικοκυριου. Κ ναι να παταχθει η φοροδιαφυγη..κ η μαυρη εργασια ομως που χρονια τωρα ειδικα στα τουριστικα μερη επαιρνε ο εποχιακα εργαζομενος την παχουλη καποτε ανεργια του κ εκανε κ τα εξτραδακια του ως σερβιτορος σε εστιατορια καφε κοκ..κ πως λοιπον θα δικαιολογησεις τα εισοδηματα σου εσυ μακροχρονια ανεργε που θες να πληρωνεις με καρτα;; θα ζητας απο την μαμμη (γιαγια για οσους χρειαζονται μεταφραση!) να σου μεταφερει την συνταξη ε;;;; Γιδια ε γιδια.. λιγο μυαλο δεν εχετε να σκεφτειτε πως ολο αυτο γινετε ωστε να μην κυκλοφορει υπαρκτο χρημα κ να διαχειριζονται τα κεφαλαια οι τραπεζες..το ρουφιανιλικι σας μαρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/17 01:03

      ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΈΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ!!ΜΟΝΟ ΚΆΡΤΑ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΠΩΣ ΘΑ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ»

      Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να βάλει πλαφόν στην χρήση μετρητών σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή προς ψήφιση.

      Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 01/07/2016 και θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι οι συναλλαγές άνω των 500 ευρώ για φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικά μέσα (κάρτες, διατραπεζικά κτλ), ενώ σήμερα το όριο ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

      Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων, το όριο χρήσης μετρητών «συρρικνώνεται» στα 50 ευρώ.

      Πώς θα «χτίζεται» στο εξής το αφορολόγητο

      Όπως αναφέρεται, εξάλλου, στο ίδιο δημοσίευμα, μεγάλες αλλαγές έρχονται και σε ό,τι αφορά το «χτίσιμο» του αφορολόγητου, καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2017, οι αρμόδιες ΔΟY θα δέχονται μόνον τις αποδείξεις που προέρχονται από ηλεκτρονικές συναλλαγές.

      Μόνο για το 2016, θα γίνονται δεκτές και αποδείξεις από συναλλαγές με μετρητά. Ταυτόχρονα, το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων θα είναι ανάλογο του εισοδήματος.

      Ενδεικτικά:

      Μισθωτοί, συνταξιούχοι, και αγρότες πρέπει να συλλέγουν για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ορίου, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση θα το χάνουν
      Από το 2017, το όφελος του αφορολόγητου θα προκύπτει αποκλειστικά και μόνον από συναλλαγές που γίνονται με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών
      Οι εφορίες θα ζητούν συγκεκριμένο ύψος αποδείξεων, ανάλογα με το ύψος των εισοδημάτων. Δηλαδή, για τις τέσσερις κατηγορίες αφορoλόγητου (φορολογούμενος χωρίς παιδιά, φορολογούμενος με ένα παιδί, φορολογούμενος με δύο παιδιά και φορολογούμενος με τρία παιδιά και πάνω) θα ζητούνται αποδείξεις που ανέρχονται στο 10% του εισοδήματος.
      Για ετήσια εισοδήματα 15.000 ευρώ θα πρέπει να προσκομίζονται αντίστοιζα αποδείξεις ίσες με το 15% του εισοδήματος.
      Με νομοθετική διάταξη, θα εκπονούνται σε ετήσια βάση από τον Υπουργό Οικονομικών κίνητρα προς τους καταναλωτές, για να χρησιμοποιούν περαιτέρω το «πλαστικό» χρήμα. Τα κίνητρα αυτά θα προβλέπουν, μεταξύ άλλων, κληρώσεις δώρων (αυτοκίνητα, ταξίδια, κλπ.) αλλά και ακινήτων.
      Σημαντικό στοιχείο συνιστά και το γεγονός ότι για τις συναλλαγές που γίνονται ηλεκτρονικά, οι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται να διακρατούν τις αποδείξεις στο σπίτι τους. Πλέον οι τράπεζες θα αποστέλλουν στη νέα Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων το σύνολο των δαπανών που πραγματοποιούν οι καταναλωτές μέσω καρτών που είναι στο όνομά τους.
      Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις:

      Από 01/07/2016 όλες οι νέες επιχειρήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν τα «μηχανάκια» ηλεκτρονικών συναλλαγών (POS).
      Οι μεταξύ των επιχειρήσεων συναλλαγές θα γίνονται με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή μέσω e-banking για ποσά άνω των 50 ευρώ.

      Διαγραφή
  23. ποια καρτα και ποια προμηθεια τραπεζας???? πριν λιγο παρηγγειλα απο μαγαζι του 1 ευρω στην ηλιουπολη 6 σουβλακια και μια πατατες και πληρωσα 10.20 Τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω αλλα το καλο ειναι οτι η αποδειξη ηταν μια σελιδα απο το μπλοκακι του σερβιτορου.....ξεφτιλες λαμωγια ολοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε κορόιδα πήρες 6 Σουβλάκια και μια πατάτα 10.20 δηλαδή πόσο σου χρεώσε το Σουβλακι? Εκτός εάν το μαγαζί του ένα ευρώ έχει απλώς το όνομα και πουλάει κανονικές τιμές.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος9/1/17 23:18

    Δεν έχει υποχρέωση ο επιχειριματιας να δέχεται καρτες αναγκάστηκα να πάω στήνεφόρεια να ρωτήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/11/17 19:39

    ωραιος ρε φιλε. καλα εκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *