ροή ειδήσεων

Στη χώρα των σχισμένων Μνημονίων, της Ι.Συνόδου, του Σώρρα και της Ρούπας


Η συνάντηση του Apollo 11 με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο – Τι ισχυρίστηκε η Nasa [και με Βίντεο]


Στη χώρα όπου άνθρωποι πίστεψαν ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα σκίσουν τα Μνημόνια.
Στη ίδια χώρα όπου οι άνθρωποι στήριξαν τις ελπίδες τους και ψήφισαν Τσίπρα, Βαρουφάκη, Ζωή και Ψεκασμένο.
Στη χώρα όπου υπάρχουν άνθρωποι που πίστεψαν ότι ο Σώρρας πούλησε διαστημική τεχνολογία του Θεού Απόλλωνα στον Ομπάμα εισπράττοντας $3 τρισ.
Στην ίδια χώρα υπάρχει δικαστήριο που για τον Σώρρα αμετακλήτως αποφάσισε ότι «από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν αποδείχτηκε ή αναλήθεια» των λεγομένων/ισχυρισμών του Σώρρα (για €600 δισ.).
Στη χώρα όπου τα έσοδα της εκκλησίας κινδυνεύουν από τον «Ζευς ονομαζόμενο Δία» και καταδικάζει με έκτακτη Σύνοδο την ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα, και που…


Στην ίδια χώρα, όπου η ίδια Εκκλησία καταργεί τη βουλιαγμένη στα σκάνδαλα €κατοντάδων €κατομμυρίων ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» ιδρύοντας και ξεπλένοντας ως Πόντιος Πιλάτος την ΜΚΟ «Αποστολή», εγκαινιάζοντάς την με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας «κ.α. παραγόντων.»
Στην ίδια χώρα όπου η ίδια πάλι Εκκλησία αφήνει ατιμώρητους δεκάδες παιδεραστές/καταχραστές. Καμία έκτακτη Σύνοδος δεν συγκλήθηκε ποτέ να καταδικάσει αυτά τα ζητήματα, με απουσία (άρα ενοχή) της Δικαιοσύνης, των κυβερνητικών Αρχών και με την ανοχή, όλων των (αριστερών/επαναστατικών ή μη) κομμάτων.
Ζούμε σε μια χώρα όπου μια κάποια Πόλα Ρούπα είχε αναχωρήσει ελεύθερη από τις φυλακές μετά την πάροδο 18μηνου, διότι η Δικαιοσύνη («Ο «πυλώνας) δεν πρόκανε…
Στην ίδια χώρα όπου «Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα» έγινε πρώτη είδηση και ένας τυχάρπαστος κύριος Βερύκιος, σκωπτικά, με νόημα και με αχνό πονηρό γελάκι να δηλώνει: «Περίεργη αυτή η σύλληψη. Τώρα τη θυμηθήκανε; Να ξέρετε, παίζονται πολλά και στην Αστυνομία. Τώρα, ας πούμε, είναι περίοδος αξιολογήσεων….»
Για την ίδια χώρα και για το ίδιο προαναφερθέν περιστατικό, οι πρωταγωνιστές Π.Ρούπα και Μαζιώτης ξεκινούν απεργία πείνας και δίψας, διότι ό,τι… ηρωικό έπραξαν το έπραξαν για το παιδί τους με αίφνης μια τσαχπίνα τηλε-παρουσιάστρια με τα Αρμάνι και τα Βουϊτόν της να δηλώνει «Μωρέ, σαν μανούλα τη λυπήθηκα! Είπε, μην αγγίξετε το παιδί μου. Το παιδάκι της την ένοιαζε μόνο».
Στην ίδια αυτή χώρα και για τα ίδια προαναφερθέντα περιστατικά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης (και συμπαράστασης με μαύρα «αναρχικά» πανό) προς Ρούπα-Μαζιώτη, ταυτόχρονα 20 γελοιογραφίες/καρικατούρες έκαναν κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης επίσης προς συμπαράσταση -υπογραμμίζω: 20 όλες κι όλες επαναστατικές καρικατούρες-γελοιογραφίες αγωνιστών.

Ένα καλό νέο: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι ληστές τραπεζών της επικράτειας, δεν σχεδιάζουν, προς το παρόν, να κατέβουν σε διαμαρτυρία.

https://roides.wordpress.com




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *