ροή ειδήσεων

Κ. Μητσοτάκης: Στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου οι σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία


Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε χθες από τη Ψέριμο, πρώτο σταθμό της περιοδείας του, ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η χώρα μας, διαμήνυσε, επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων».

Στη Ψέριμο, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Γαλουζής και ο Έπαρχος Γιάννης Θεμέλαρος, οι οποίοι τον ξενάγησαν στον οικισμό του νησιού.


Στην Κω, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρέστη σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων και κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν το νησί.

Σε κομματική εκδήλωση, στο ξενοδοχείο «Πανόραμα», ο πρόεδρος της Ν.Δ ανέφερε στην ομιλία του ότι ξεκίνησε την περιοδεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευχόμενος το 2017 να είναι έτος μεγάλης πολιτικής αλλαγής και να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην εκλογή του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τις αλλαγές που έχουν ήδη γίνει εσωτερικά στο κόμμα, μόλις σε ένα χρόνο προεδρίας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όπως βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, θα βάλουμε σε τάξη και τα οικονομικά του κράτους».

Τόνισε επίσης την ανάγκη να μπει το συντομότερο δυνατό σε εφαρμογή ο οδικός χάρτης εξόδου από την κρίση, με δραστική μείωση φόρων για ν’ αναπνεύσει η οικονομία, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις και επεσήμανε ότι απαιτείται επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, των αλλαγών στο Κράτος και στην οικονομία.

«Σε μια χώρα που ο λαός υποφέρει και αγωνιά για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών του που στενάζουν από την ανεργία και την έλλειψη προοπτικής, δεν έχουν καμία θέση φαινόμενα αλαζονείας» είπε ο κ. Μητσοτάκης καθιστώντας σαφές ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα τα ανεχθεί ούτε σήμερα στην αντιπολίτευση, ούτε αύριο στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τέλος την πεποίθησή του ότι η ανάπτυξη της χώρας θα έρθει μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις με πρωταγωνιστή τον τουρισμό.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και το βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα, ενώ πολλά ήταν τα στελέχη της Ν.Δ από Ρόδο που πήγαν στην Κω προκειμένου να τον υποδεχθούν.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *