ροή ειδήσεων

Ποια γνωστή Γιατρός-πορνοστάρ κάνει το αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σύρου;


Νοσοκομείο Σύρου, επείγοντα περιστατικά και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο! Ξαφνικά τον τελευταίο καιρό οι ασθενείς, αντρικού φίλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εντάξει υπάρχουν Ιώσεις, γαστρεντερίτιδες, αλλά ο λόγος είναι άλλος…

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα της αποτελεί talk of the town. Η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, η οποία επέστρεψε στους θαλάμους των νοσοκομείων και άφησε στην άκρη προς το παρών τις ερωτικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε το τελευταίο καιρό θα βρίσκεται στην Σύρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καυτή Πατρινιά ηθοποιός ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη εξασκεί τα καθήκοντα της ως Αγροτική Ιατρός και θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για τους επόμενους 7 μήνες.



Η ξανθιά Πατρινιά, ωστόσο, αποφάσισε πως η ιατρική καριέρα δεν την κάλυπτε τόσο καθώς ανακάλυψε πως το πραγματικό της πάθος είναι το σεξ. Έτσι, αντιλήφθηκε πως έχει τα προσόντα, αλλά και το… μεράκι και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στο πορνό ως πρωταγωνίστρια του Δημήτρη Σειρηνάκη!




Τι και αν τέλειωσε την ιατρική με πολύ καλό βαθμό; Η καυτή Πατρινιά έγινε πορνοστάρ και άρχισε να… θεραπεύει άλλες πληγές, ωστόσο η 25χρονη Αφροδίτη Αδάμη (το καλλιτεχνικό της) θα κολάζει…μόνο με τη σκέψη της πορνοστάρ τους ασθενείς!

Η γιατρός, η οποία είχε περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 («καλώς»), έχει ήδη γυρίσει τέσσερις ταινίες και, όπως έχει πει, όνειρό της είναι να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση, ενώ θέλει να σπάσει τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας. «Δεν κάνω πορνό, κάνω τέχνη», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις.

Κάλως ήρθες γιατρίνα!!!!

cyclades24.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/1/17 13:42

    Καλα θα κανουν ολοι οι περιεργοι και οι ενδιαφερομενοι καθως και σχολιαστες , να ενδιαφερθουν για το τι γινετε ειδη μεσα στα νοσοκομεια της Ελλαδος ,και οχι το τι εκανε η εν λογω κυρια πριν γινει γιατρος.Δεν γνωριζετε οτι υπαρχουν γιατροι με αμφιρωπο ψυχικο κοσμο που κανουν εφημερια? δεν γνωριζετε οτι υπαρχουν γιατροι που ειναι μεθυσοι εν υπυρεσια ,η εχουν παρει αλλες ουσιες? ??? μη μου πειτε οτι θα θιχτει καποιος???? θα τρελαθω.Λοιπον η κοινωνια μας καλο και ΠΡΕΠΟΝ θα ηταν να ασχοληθη με αυτα τα υπαρκτα προβληματα και να μας πει!!!!!! Απο ποιον κινδυνεουμε περισοτερο? απο την εν λογω κυρια που πριν να γινει Γιατρος εκανε οτι εκανε, η απο τους ακομα υπαρχοντες προαναφερομενους????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *