ροή ειδήσεων

Δομή για τις καταγγελίες των τουριστών στη Ρόδο


Στη δημιουργία δομής, για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες επισκεπτόμενοι τη Ρόδο, προγραμματίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η δομή αυτή θ’ αποτελείται από ένα site-βάση δεδομένων, αλλά και από τη φυσική παρουσία ειδικευμένου προσωπικού σε κεντρικά σημεία του νησιού, τα οποία θα μπορέσουν να απορροφήσουν τα θετικά και αρνητικά σχόλια και τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες των επισκεπτών της Ρόδου, πριν αυτές δημοσιοποιηθούν στο διαδίκτυο.
Η ίδια πλατφόρμα καταγγελίας, θα υπάρχει σε τρία ειδικά διαμορφωμένα σημεία.
Στο κέντρο της Ρόδου, στην Παλιά Πόλη και στη Λίνδο.
Στόχος της δράσης αυτής είναι η συντονισμένη ανάπτυξη σχέσεων με τους τουρίστες και η αντιμετώπιση των αρνητικών εμπειριών τους, με απώτερο στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αύξηση του επιπέδου ικανοποίησης των επισκεπτών αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας και των επαναλαμβανόμενων επισκέψεων στην περιοχή μας.
Για το σκοπό αυτό η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενθαρρύνει τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού της περιοχής μας για την κατάθεση προτάσεων επί της μελέτης «WE CARE ABOUT YOU SOUTH AEGEAN ISLANDS» και τη συμμετοχή τους στη διαβούλευση έως τις 15 Φεβρουαρίου 2017.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *