
Στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η υπόθεση των νεοσύλλεκτων στρατιωτών που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (κέντρο εκπαιδεύσεως). Οι στρατιώτες δεν έχουν ορκιστεί ακόμη, όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 4.
Ο υπουργός Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει την άμεση εξέταση της υπόθεσης και την απόδοση των προβλεπόμενων ποινών.
Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.