επικαιρότητα

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ! Οι πλειστηριασμοί σπιτιών και οι ...ουρές στην Ηλεκτρονική


Ο Ελληνάρας ''σκοτώνει'' για να μην του βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι, αλλά όταν πρόκειται για ''πλειστηριασμό'' περιουσίας άλλων, τρέχει να σχηματίσει ουρές για να αποκτήσει κάτι ''τζάμπα''.
--------------------
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στα προϊόντα που εκθέτονταν προς εκποίηση μετά από την πτώχευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα (σ.σ. από τα διπλοπαρκαρίσματα και την περιέργεια των διερχόμενων οδηγών) να διακόπτεται ή να κινείται με αργούς ρυθμούς η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.
Τα εσωτερικά ρολά είναι μόνιμα κατεβασμένα στο σύνολο του καταστήματος - για την αποφυγή πλιάτσικου - και ανεβαίνουν κατά τακτά διαστήματα μόνο αυτά της κεντρικής εισόδου όπου επιτρέπεται η πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος σε μικρές ομάδες ενδιαφερόμενων ώστε να αποκτήσουν κωδικό που είναι το πρώτο βήμα για την απόκτηση του προϊόντος που τους ενδιαφέρει.
Σύμφωνα με την διαδικασία τον κωδικό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν στην εκποίηση των εμπορευμάτων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών (κτίριο 6 αίθουσα 7).
Πέρα από την σημερινή διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί έως τις 5 το απόγευμα η έκθεση θα λειτουργήσει ξανά την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου από 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο κατάστημα Λ. Βουλιαγμένης 117 στην Γλυφάδα.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκποίηση τα "διεκδικούν" τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πιστώτριες τράπεζες. Συγκεκριμένα οι τράπεζες έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για κατάσχεση εμπορευμάτων όπου η δικαιοσύνη πρόκειται να αποφανθεί στις αρχές Φεβρουαρίου ενώ οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι η ολοκλήρωση της εκποίησης θα τους επιτρέψει να βρεθούν ένα βήμα μπροστά.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/17, 4:44 μ.μ.

    ""Ο Ελληνάρας ''σκοτώνει'' για να μην του βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι, αλλά όταν πρόκειται για ''πλειστηριασμό'' περιουσίας άλλων, τρέχει να σχηματίσει ουρές για να αποκτήσει κάτι ''τζάμπα''. ""

    Έτσι ακριβώς είναι. Συγχαρητήρια στον αρχικό συντάκτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης