επικαιρότητα

Η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision


H Demy θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην φετινή Eurovision
έπειτα από τις επάφές που είχε η ΕΡΤ με τις δισκογραφικές εταιρείες, ναι μεν θα γίνει ο ελληνικός τελικός αλλά μόνο με έναν διαγωνιζόμενο προκειμένου να αποφασίσει ο κόσμος ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει εκπροσωπώντας τη χώρα την Ελλάδα. Η ΕΡΤ θεωρεί ότι πίσω από την Demy είναι μία… Dream Team.

Πρόκειτε για τον Συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο αλλά και τον Φωκά Ευαγγελινό ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυό τους εχουν λάβει μερος αρκετές φορές με την χειρότερη θέση που έχουν φέρει να είναι η έβδομη.


Το ότι λοιπόν δίπλα στη Demy είναι οι δύο αυτοί καλλιτέχνες που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι «Dream Team» της Eurovision, ενώ κάθε χρόνο δέχονται προτάσεις από ξένες χώρες, έκανε τα στελέχη της ΕΡΤ να αποφασίσουν να δώσουν το χρίσμα στη Demy. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες αφού θα επικυρωθεί η απόφαση από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Σκοπός τους είναι τα τρία υποψήφια αγγλόφωνα τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου να παρουσιαστούν από τη Demy μέσα στον Φεβρουάριο και ο κόσμος να αποφασίσει με μία πρωτότυπη και σύγχρονη διαδικασία ποιο από αυτά θα «στήσει» ο Φωκάς Ευαγγελινός στη σκηνή του Κίεβο.

Πληροφορίες – Ρεπορταζ: Γρηγόρης Μελάς
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης