ροή ειδήσεων

Rhodes Circuit: Μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακά πολυτελή αυτοκίνητα


Η μεγάλη εκστρατεία προβολής του Rhodes Circuit, ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο
με το πρώτο test event, που θα προϊδεάσει την κοινή γνώμη και ειδικότερα τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για όσα πρόκειται ν’ ακολουθήσουν.
Το test event, θα είναι η «prova generale» της μεγάλης διοργάνωσης του προσεχούς Οκτωβρίου, η οποία γίνεται πραγματικότητα για τη Ρόδο, χάρη στην ισχυρή θέληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ν’ αναβιώσει το θρυλικό circuit και να δώσει ώθηση στην αίγλη του νησιού, με προφανή τα οφέλη για την προβολή του διεθνώς και , επακόλουθα την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος – και μάλιστα σε μήνες εκτός αιχμής – και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αγκάλιασαν και στηρίζουν ο Δήμος Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ σημαντική στην υλοποίηση του εγχειρήματος είναι η συμβολή των δύο συλλόγων μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ρόδου, του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης και της Λέσχης Μοτοσυκλέτας «ΙΚΑΡΟΣ».
Η οργανωτική επιτροπή παρουσίασαν χθες το πρόγραμμα του διημέρου και παρότρυναν τον κόσμο να δώσει μαζικά το «παρών» για να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακά, πολυτελή αγωνιστικά αυτοκίνητα, που για πρώτη φορά θα έλθουν στη Ρόδο, ειδικά για το test event.
Η παρουσία τους στο νησί, θα συνοδεύεται από μια σειρά φωτογραφήσεων και βιντεσκοπήσεων σε επιλεγμένα σημεία της Ρόδου, υλικό που θα «ταξιδέψει» τους επόμενους μήνες σ’ όλο τον κόσμο, για την καλύτερη προβολή των αγώνων του Οκτωβρίου και παράλληλα, του νησιού.
Στο test event θα πάρουν μέρος περί τα 35 αγωνιστικά αυτοκίνητα, 21 εκ των οποίων είναι τα λεγόμενα supercars της ομάδας Speed Sector και τα υπόλοιπα από τη Ρόδο.
Τα μέλη του SpeedSector θα ταξιδέψουν στη Ρόδο, με τα εκπληκτικά Supercars τους, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των αυτοκινήτων να τους θαυμάσουν από κοντά μπροστά από το Δημαρχείο το Σάββατο από τις 14:00 έως τις 17:00.
Νωρίτερα την ίδια μέρα θα γίνει επίσκεψη και φωτογράφηση στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και ειδικότερα στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.
Το πρωί της Κυριακής, στις 10:00, η εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα γίνει από την Πλατεία Δημαρχείου, μ’ ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.
Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα θα τρέχουν σε κανονικές ταχύτητες αφού το event δεν έχει χαρακτήρα αγωνιστικό, αλλά επίδειξης και προβολής του Rhodes Circuit.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *