ροή ειδήσεων

Εξ οικείων ( κυριολεκτικά ) τα βέλη … “Χορηγός τους η Siemens !”

Με τις καταγγελίες από το παρελθόν της Μαίης Ζαννή, κατά της οικογένειας του Κώστα Μπακογιάννη, ασχολείται η εφημερίδα “Το Χωνί”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας, “Η υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει: «Η Siemens έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της πολιτικής σταδιοδρομίας του Κώστα Μπακογιάννη». «Η Siemens ανέλαβε τη χρηματοδότηση του γάμου του και τον εξοπλισμό των οικιών και των γραφείων τόσο του ιδίου όσο και της ευρύτερης οικογένειάς του»....
Η κυρία, που αποκαλύπτει όλα αυτά σε δικόγραφο που κατέθεσε στη δικαιοσύνη με την υπογραφή της, είναι η Μαίη Ζαννή, εγγονή του Ράλλη, πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη και ΣΗΜΕΡΑ κορυφαίο στέλεχος του κόμματος με υπογραφή Κυριάκου.”

Για όσους δεν θυμούνται, ή … δεν ξέρουν, οι δύο αναπληρωτές γραμματείς, Κώστας Μπακογιάννης και Μαίη Ζαννή, όπως αναφερόταν σε ρεπορτάζ του «Βήματος» (29/12/2014), είχαν βιώσει μια έντονη δικαστική διαμάχη, καθώς είχε η κ. Ζαννή (εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, αδελφού από διαφορετική μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, υποψήφιας της ΝΔ στην Α’ Αθηνών 2012), είχε καταθέσει αγωγή κατά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διεκδικήσει τη διατροφή που δικαιούταν για την κόρη τους, την οποία ο νεαρός περιφερειάρχης αναγνώρισε μετά τη διεξαγωγή τεστ DNA.

Μάλιστα, στα ρεπορτάζ της εποχής είχε γραφτεί, ότι κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών για τα … τυπικά, πχ η διατροφή, όταν το ποσό που συζητήθηκε ( σύμφωνα με πληροφορίες του boro.gr φτάνει 6.000 μηνιαίως, ενώ ο Κ. Μπακογιάννης της ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να το δώσει, αφού τα μηνιαία του έσοδα είναι μόλις 1400 ευρώ από το μισθό του Δημάρχου), κρίθηκε από την πλευρά του νεαρού γόνου Μητσοτάκη, ως “υπερβολικό” με βάση τα έσοδα που παρουσίαζε από την εργασία του, από την άλλη πλευρά ακούστηκε η απίστευτη ατάκα ” Δεν πειράζει, κι αν δεν βγάζει εκείνος πολλά, έχει η … μαμά του !!!” .

Πηγή: toxwni.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *