ροή ειδήσεων

To Hollywood «μετονομάστηκε» σε Hollyweed προς τιμήν της μαριχουάνας


Η εμβληματική πινακίδα στην βουνοπλαγιά πάνω από την καρδιά του αμερικανικού κινηματογράφου
και τηλεόρασης στη Νότια Καλιφόρνια υπήρξε... θύμα βανδαλισμού το βράδυ του Σαββάτου, και «μετονομάστηκε» προς τιμήν της μαριχουάνας. Έτσι το Hollywood έγινε Hollyweed (όπου weed στα αγγλικά σημαίνει μαριζουάνα).

Ξυπνώντας την Κυριακή πρωί οι κάτοικοι αντίκρισαν τη λέξη «Hollyweed», με μεγάλα άσπρα γράμματα ψηλά όσο ένα τετραόροφο κτίριο, στο Όρος Λι, όπου αναγέρθηκαν πρώτη φορά το 1923.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, ο δράστης τοποθέτησε ένα είδος μουσαμά πάνω από τα δύο «Ο» για να τα μετατρέψει σε «Ε», τον οποίο μουσαμά προσπαθούν να βρουν τρόπο να αφαιρέσουν οι αρχές της υπηρεσίας πάρκων. Δεν υπάρχουν ύποπτοι, πρόσθεσε η αστυνομία, αλλά εάν εντοπιστεί ο δράστης, θα αντιμετωπίσει την κατηγορία καταπάτησης, η οποία αποτελεί πλημμέλημα στις ΗΠΑ.

Πάντως κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα να κάνει την «εικαστική» παρέμβαση, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν είναι ωστόσο ευδιάκριτα.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 8 Νοεμβρίου, πέρασε με μεγάλο ποσοστό μια πρόταση η οποία συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια για τις προεδρικές εκλογές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, για να επιτραπεί η νόμιμη χρήση της μαριχουάνας από ενήλικες για λόγους αναψυχής. Παρότι η χρήση του ναρκωτικού παραμένει παράνομη σε ομοσπονδιακό επίπεδο, το αποτέλεσμα ανοίγει την πόρτα στην αναπτυσσόμενη εμπορική αγορά της κάνναβης.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *